Game of Thrones Power Stacks

Seri Televisi «Game of Thrones» bisa kanthi bener diarani kultus. Finale nyebabake badai emosi saka penggemar saka kabeh ing planet. Microgaming mutusake kanggo ngeculake versi, nyawiji ing drum ing Kraton Westos. Game Slot Thrones Online™ Tumpukan daya™ Beda-beda beda saka pembangunan sing dirilis ing taun 2015 saka panyedhiya jeneng sing padha. Iki minangka crita sing luar biasa sing njupuk kanthi visual, nyenengake kanthi mbayar sing apik dening akeh garis, fungsi bonus asli lan macem-macem dhuwit recehan karo jackpotes.

Microgaming

Katrangan Mesin Slot

Sawise ngluncurake mesin slot, pamuter tiba ing swasana sing nggumunke, sing ora dingerteni lan drive. Latar mburi diwakili nganggo warna abu-abu sing peteng. Trek musik asli kasebut muni ing podo karo podo, sing ngrampungake tema fantasi. Pemain kudu ngumpulake wakil saka pitung kraton ing drum, sing bakal diganjar.

Slot merek dibedakake karo tema sing apik, desain sing nggumunake karo animasi lan tonitas musik sing diakses. Punggung biasa dianakake kanthi ringkes saka coefofin sing kuat, lan bonus bakal nambah keseimbangan hadiah kaping pindho. Fungsi gratis bakal menehi gambar emosi nyata, sing bisa ngasilake bathi, nambah tingkat 25.000 kaping.

Fungsionalitas game

Game kasebut luar biasa, ing wektu sing padha, mekanik gamelan tradisional bakal mangga. Ing latar mburi ngarep yaiku drum miturut skema 5–papat. Pemain bakal miwiti punggamu kanggo ngumpulake hadiah ing 40 garis sing terus-terusan. Kombinasi sing menang diitung saka telung kebetulan minimal lambang lambang sing padha, diwiwiti saka sisa-sisa kiwa.

Ing sisih tengen yaiku Panel Kontrol kanthi sawetara tombol Setelan. Sampeyan bisa mbukak pandhuan, kenal karo aturan lan ngatur sawetara pilihan. Pamuter bakal mirsani jumlah sing akeh jackpots ing sisih kiwa — Perak, tembaga, emas, valyrian, nyoba ngganggu salah sawijine. Ing kene, nalika muter drum, unsur bakal ganti, nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo kamenangan sing nggantheng.

Putaran bonus ing game tahta™ Tumpukan daya™

Orisinalitas saka panyedhiya wis dikenalake ing kabeh, kalebu bonus bonus. Simbol liar bakal diganti karo unsur lapangan game ing format biasa, lan nalika nggawe kombinasi kasebut, mulang multiplier sing loman bakal nggawa, beda karo unsur biasa.

Kanthi rutin, lapangan game bakal kapenuhan dhuwit recehan sing kudu dilumpukake. Sawise ngumpulake koleksi 6 gambar, balapan bonus wiwit diwiwiti, ing endi dhuwit recehan terus nempel, sel sing isih ana ing jaringan wis di resiki. 3 Resep bakal diwiwiti kanthi landing lambang sing dibayar. Saben duwit receh anyar nyebarake resPins, bebarengan nambah bebarengan. Imbangan hadiah bisa ditambah kaping 2 nalika fungsi dibukak kanthi bunder bonus utawa menyang koefisien menyang X15 nalika diaktifake kanthi normal.

Link bunder bonus lan win rampung nalika meter respinse mandheg utawa sawise ngisi kabeh lapangan kanthi dhuwit recehan. Sing terakhir uga bakal nggawa sing menang sing nggumunake.

Dhuwit recehan dhuwit bakal dilute gambar nganggo jackpotes. Unsur kasebut cocog karo telung jinis hadiah sing ana ing sisih kiwa kiwa — Perak, tembaga, emas.

Cara Muter

Plunge mlebu menyang crita populer kanggo seneng mburi sing luar biasa, pamuter bisa nggunakake piranti apa wae. Fungsi Slot apik banget, adaptasi karo diagonal gadget, njaga fungsi.

Kanggo miwiti muter, kabutuhan pamuter:

  1. Nggawe taruhan saka 0.2 nganti 20
  2. Nglakokake drum
  3. Nyana asil

Drum bisa diluncurake minangka biasane utawa otomatis. Nggunakake Panel Kontrol, Pamuter nemtokake jumlah autospins kanthi pelari lan kanthi cara sing padha bisa nyetel tarif kasebut. Taruhan lan imbangan katon ing sisih ngisor mesin slot.

Game Simbol Mesin Slot Thrones™ Tumpukan daya™

Simbul Mesin Syut negesake tema. Tabel pembayaran ngemot unsur-unsur tematik, uga gambar kanthi gambar karakter utama ing seri televisi:

  • John Stone
  • Daenerys Targaryen
  • Sansa Stark
  • King of Night

Nalika mbentuk chains hadiah saka telung utawa luwih unsur, pamuter bakal nampa pirang-pirang X1.44 nganti X18. Koefisien gedhe bakal menehi karakter khusus, ngempalaken kombinasi sing menang dhewe.

Sampeyan bisa muter mesin slot mikrogaming ing casino online Frank.

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 94.2%. Indikator rata-rata, nanging game kasebut bakal dadi macem lan nguntungake. Iki digampangake dening kaluwihan kaya tema asli, tumpukan acak, bonus bonus kanthi multiplier, sawetara jinis jackpotes sing ngidini sampeyan luwih akeh 25.000 taruhan.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar