Review saka GalaBingo casino 2023

Gala Bingo iku sawijining penghargaan-menang situs bingo UK sing nawakake pemain Irish pengalaman casino mawarni-warni. Ojo lali karo jenenge. Gala Bingo nawakake pemain luwih saka mung bingo. Situs nawakake situs siji-mandeg sing caters kanggo meh kabeh opsi casino online. Situs nawakake lingkungan game seluler lan pangguna-loropaken karo akeh bonus lan promosi. Priksa metu review Gala Bingo Ireland kanggo kabeh sing perlu kanggo ngerti bab situs bingo iki.

Promo Code: WRLDCSN777
$50 + 40 FS
bonus sambutan
Entuk bonus

situs web galabingo

Carane pratelan Galabingo sambutan hadiah

Gala Bingo nawakake bonus mlebu gedhe kanggo pelanggan bingo anyar. Mlebu ing situs web Gala Bingo banget, nglampahi £ 10 lan sampeyan bakal nampa £ 40 bonus ing ndhuwur £ 50 kanggo muter ing situs.

Kajaba iku, kabeh pelanggan anyar uga bisa muter free game bingo ing “kamar pamula” kanggo 7 dina sawise nggawe simpenan pisanan nganti £ 8.000. Sesi gratis dianakake saben dina saka 12:00 nganti 14:00 lan saka 18:00 nganti 20:00.

Kabeh jumlah bonus GalaBingo tundhuk karo syarat wagering bingo x2 sadurunge penarikan bisa ditindakake. syarat lan kahanan Full bisa ditemokaké ing website Gal Bingo.

Program bonus

Kaya paling kasino online kasedhiya dina, nawakake uga Gala Bingo akeh bonus lucrative lan salah siji saka iku populer nawakake bonus sambutan.

1st welcome bonus

Welcome bonus pisanan sampeyan bakal nemokake ing Gala Bingo punika € 50 bingo bonus. Kene, ing simpenan kawitan, sampeyan simpenan lan nglampahi minimal € 10 ing sembarang game bingo.

2. welcome bonus

Bonus kapindho, eksklusif kanggo pemain Gala Bingo anyar, punika € 10 slot bonus lan 100 free muter tawaran bonus. Kene sampeyan kudu simpenan lan nglampahi paling limang ing sembarang mesin slot kanggo nduweni. Elinga yen celengan digawe karo Paypal, Paysafe, Skrill, Moneybookers utawa kertu prabayar ora bakal nduweni kanggo bonus.

Kode promo GalaBingo paling anyar

Gala Bingo nerangake karo akeh bonus macem lan program promosi sing dirancang kanggo narik kawigaten pemain anyar kanggo website lan supaya pemain manut sawijining seneng. Apike, Boten kados akeh kasino online liyane, loro pemain anyar lan ana ing Gala Bingo ora mbutuhake kode promo dadi layak kanggo paling promosi iki.

GalaBingo ora simpenan bonus

Sayange, ing wayahe Gala Bingo ora nyedhiyani bonus simpenan kanggo pemain Irish sawijining.

bonus khusus liyane

Saliyane nawakake bonus sambutan kanggo pemain anyar, Gala Bingo uga akeh promosi biasa lan bonus khusus kanggo pemain.

Bonus Birthday GalaBingo

Sayange, GalaBingo ora nyedhiyani informasi apa pemain Irish bisa nampa peparingé bonus casino ing ulang tahun.

bonus VIP

Sayange, Gala Bingo wis mandheg program VIP lan ngganti karo skema Ganjaran Gala. Mangkono, nalika nulis review iki, sampeyan ora bakal nemokake bonus VIP ing situs bingo iki. Nanging yen sampeyan lagi looking for, disaranake Casumo lan Vegas Hero.

Bonus kasetyan

Kanthi Skema Ganjaran Gala, pemain bisa entuk poin kanggo mbukak kunci sepuluh tingkat ganjaran skema lan entuk tunjangan khusus.

Nggawa kanca

Gala Bingo saiki ora duwe program bonus rujukan aktif kanggo pemain.

tawaran mangsan

Nalika ana akeh promosi kasedhiya ing Gala Bingo ing wayahe, ora ana nawakake mangsan aktif ing wayahe. Nanging, iki bisa uga ora kedadeyan ing musim tartamtu.

Proses registrasi langkah-langkah ing kasino Galabingo

Sampeyan mung kudu ndhaptar Gala Bingo liwat proses registrasi 3 langkah ing situs web. Sampeyan bisa tindakake pandhuan langkah dening langkah diwenehi ngisor iki kanggo gampang ndhaftar ing casino iki:

  • Ga menyang kaca ngarep Gala Bingo lan klik tombol “Join Saiki”.
  • Ing langkah pisanan, ketik alamat email lan gawe sandhi kanggo akun sampeyan.
  • Ing langkah kapindho, isi data pribadhi sing dibutuhake
  • Ing langkah pungkasan, isi rincian kontak sampeyan

galabingo-registrasi

Sawise sampeyan wis rampung karo wong-wong mau, klik tombol “Gawe akun” lan akun bakal disetel ing sawetara detik.

Carane pass verifikasi ing website casino

Kanggo mesthekake safety saka pemain kita, ing kahanan tartamtu kita bakal njaluk dokumen tartamtu supaya kita bisa verifikasi identitas utawa verifikasi sumber dana. Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh ing ngisor iki.

Napa verifikasi KYC dibutuhake

Kita diwajibake dening hukum Komisi Gambling Inggris kanggo verifikasi jeneng, umur lan alamat pelanggan. Proses iki dikenal minangka Know Your Customer (KYC) lan sawise rampung, akun sampeyan bakal diaktifake kanthi lengkap. Nanging, sampeyan bisa uga kudu ngirim dokumen tambahan ing mangsa ngarep nalika nindakake audit akun sing dijadwalake.

Cara verifikasi identitas sampeyan

Sampeyan kudu ngrampungake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo entuk akses lengkap menyang akun:

Verifikasi identitas lan alamat sampeyan kanthi ngunggah scan utawa foto paspor, KTP utawa SIM, sing kudu kalebu jeneng lengkap, tanggal lahir, papan lair, foto, lan alamat lengkap. Yen alamat ing lisensi sampeyan ora cocog utawa ora ana ing ID sampeyan, kirimake uga statement bank utawa tagihan sarana sajrone 3 wulan pungkasan.

  • Dokumen bisa dikirim liwat:
  • Alat download online kita
  • Aplikasi kanggo Android lan iOS
  • Email —[email protected]

Sawise diverifikasi, akun sampeyan bakal aktif lan sampeyan bakal bisa nggawe simpenan, mbatalake lan muter.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pangolahan data sajrone proses verifikasi, deleng Katentuan Pangginaan supados langkung.

Carane ngalih menyang versi seluler saka “Galabingo”

Gala Bingo nawakake situs web sing dioptimalake seluler sing bisa diakses ing kabeh piranti seluler, apa piranti Android utawa iOS. Apike, salah siji saka akeh Anugrah sing Gala Bingo wis ditampa liwat taun iku penghargaan “Best Mobile Bingo Pengalaman”. Iki nuduhake yen pemain kene ing Irlandia bisa nyana pengalaman game rapi nalika padha ngakses lan main game ing casino mobile Gala Bingo.

galabingo-mobile

Carane download mobile casino app

Nalika sampeyan bisa ndeleng, iku cukup gampang download Gala Bingo mobile app lan miwiti nggunakake saka piranti. Sayange, saiki ora ana promosi eksklusif seluler sing kasedhiya, nanging sampeyan isih bisa entuk tawaran sambutan sing kita rembugan mengko ing kirim iki.

Yen sampeyan ngelingi nggabungake situs Gala Bingo minangka pelanggan anyar, iku dadi tanpa ngandika sing kudu liwat proses registrasi. Iku mung standar kanggo situs totoan online ing dina iki, lan kita wis nuduhake sampeyan carane nindakake ing kene:

  • Download app kanggo Android utawa iOS
  • Klik tombol ndhaptar ing aplikasi
  • Ketik kabeh rincian pribadi sing dibutuhake (jeneng, tanggal lahir, alamat, lsp.)
  • Mlebu kanggo bonus sambutan lan nampa syarat
  • Proses Pungkasan

Ing bagean casino, sampeyan bisa nemokake Bunch wutuh saka slot lan game table, lan grafis mung apik tenan. Kanggo kita, game kaya Big Banker lan Monopoly Big Spin tenan nyolong, nanging ana luwih saka 100 game sing bisa dipilih ing kene. Tanpa mangu-mangu, mesin slot nggawe akeh game casino ing aplikasi Gala Bingo, sing saiki wis sampeyan bayangake. Nanging kanthi ngandika, kita kaya kanggo nggawa metu sing kabeh game liyane kaya roulette, blackjack lan malah nuduhake game urip uga cocog kanggo muter mobile. Antarmuka game adaptasi karo ukuran layar, aliran sakabèhé saka urutane critane game Gamelan, lan efek swara kanggo paling game apik!

Mesin slot casino

Kabeh piranti lunak game kanthi gampang dipérang dadi kategori, kanthi ngeklik pengunjung menyang bagean sing dikarepake. Antarane sing utama:

galabingo- slot

BINGO ROOMS – Swara 20 kamar karo ton saka game urip kelakon saben sawetara menit. Pamuter bisa tuku tiket ing advance utawa tuku langsung sadurunge babak. Ana pilihan saka game kanggo 30, 36, 50, 75, 80 utawa 90 bal karo dhuwit ngalangi. Rega tiket minimal bisa 2p;

Slot lan GAMES – luwih saka 400 mesin slot karo tema beda, mekanika, payouts lan winnings maksimum. Saliyane mesin slot, sampeyan bisa nyoba luck ing game table – roulette, blackjack, baccarat;

GAMING SHOW – Play urip casino Gala Bingo karo sarwa dumadi profesional atraktif lan luck mesthi bakal ing sisih;

SLINGO – ngluncurake game arcade sing nyenengake lan dadi pemenang;

SASS POTS game kanggo wong-wong sing looking for pengalaman paling macem, arep kanggo muter amba lan kenek jackpot.

Saben bagean kapenuhan kualitas gambling hiburan saka panyedhiya anjog kayata Amaya, Quickspin, Ash Gaming, Eyecon, WMS lan liyane.

Ing review Galabingo, pemain Wigati kualitas dhuwur kabeh game presented kanggo hiburan, uga operasi Gamelan lan uninterrupted, kang perlu kanggo game nyaman lan menang dijamin.

casino urip

galabingo-urip

Ganti kursi kanggo sorotan lan nonton pertunjukan game langsung sing nyenengake. Saben game wis tuan rumah utawa inang dhewe sing njupuk care saka apa mengkono, supaya sampeyan bisa lungguhan, ngendhokke lan rendhem munggah atmosfer unik. Gala Bingo wis kathah kanggo milih saka, kalebu unsur saka game nuduhake donya-misuwur lan game Papan.

Wektu Edan

Wheel of Fortune gaya muter nggampangake kanggo menang hadiah awis karo Evolution Gaming Time Crazy. Play karo bakul urip lan pemain liyane kanggo fun lan pengalaman sosial sing njupuk game online kanggo tingkat sabanjuré.

Awis utawa Crash

Nonton balon warna sing dipilih kanthi acak saka mesin: balon ijo ngangkat kapal udara luwih dhuwur kanggo hadiah awis sing luwih gedhe, dene balon abang nggawa bali menyang lemah. Sampeyan bisa uga njaluk begja lan nampa orb kuning, kang ndadekke karo tameng lan potensial kanggo multipliers malah luwih gedhe!

kilat Roulette

Ing saben muter bledhek saka 1 kanggo 5 nomer begja lan nemtokke multipliers khusus ing wong. Iki tegese yen sampeyan nang ing nomer lan bakal disabetake dening bledhek, winnings bakal ping pingan!

Manis Bonanza Candy Land

Ing game gaya Wheel of Fortune iki, sampeyan bakal nang ing salah siji saka enem posisi. Yen setir mandheg ing salah siji saka perangan sing wis nang ing, sampeyan bakal menang dhuwit. Bener tenan! Ora mung ana free muter babak, nanging antarane babak inang bakal nindakake sing paling apik kanggo panghibur kabeh pemain saiki. Dheweke bakal ngomong karo sampeyan lan sampeyan bisa sesambungan liwat chatting.

Deal utawa Ora Deal Live

Iku telpon game 24 jam! Entuk babak bonus pilihan portofolio ing ngendi sampeyan nyoba ngira yen regane koper sing sampeyan pilih bakal luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang sing ditawakake bankir.

Monopoly Live

A game show urip sampeyan ora bakal njaluk ing! Iku adhedhasar game favorit everyone lan goal punika prasaja: inang urip bakal muter setir lan sampeyan kudu prédhiksi babagan ngendi iku bakal mandheg.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Gala wis sawetara kaluwihan lan cacat dibandhingake situs liyane. Nalika ndhaptar ing situs, pemain bisa nimbang informasi ing ngisor iki.

Pros

  • Gamelan seluler sing lancar
  • Ora ana syarat mundur total

Cons

  • Ora kode promo

Banking, simpenan lan cara penarikan

Gala Bingo menehi dhaftar nyengsemaken saka opsi pembayaran cepet lan aman sing pemain Irish bisa digunakake kanggo nggawe celengan lan withdrawals ing situs. Kasunyatan menarik bab Gala Bingo iku pemain mung bisa kasil mbatalake dana nggunakake cara pembayaran padha wis digunakake kanggo simpenan ing situs.

galabingo-simpenan

mbatalake minimal maksimal Wektu
Kartu Debit/Kredit €5 ora ditemtokake 1-3 dina
Dana cepet Visa €5 ora ditemtokake 4 jam
Skrill €5 ora ditemtokake 8 jam
ecoPayz €5 ora ditemtokake 8 jam
Transfer Bank Cepet €5 ora ditemtokake 2-4 dina

Nyokong

Gala Bingo menehi nilai gedhe ing pengalaman game sing ditawakake Gala Bingo marang para pelanggan. Pemain bisa ngubungi dhukungan kanthi cara ing ngisor iki:

  • Pemain Inggris bisa nelpon 0800 294 7294.
  • Ngobrol karo wakil dhukungan ing situs web kanthi fitur sing kasedhiya 24/7.
  • Kirimi email menyang [email protected]

Basa

Supaya game dadi trep sabisa kanggo para pelanggan, platform Bingo Galal nyedhiyakake sawetara versi basa. Dadi, contone, kasedhiya: versi Inggris, Spanyol, Kazakh, Jerman, Portugis, Rusia, Ukrainia, Finlandia lan Prancis.

Minangka itungan game ing kasino online padha nggunakake: dollar AS, euro, ruble Russian lan hryvnia Ukrainia. Kang kudu cukup kanggo game nyaman lan dipercaya ing sumber.

Lisensi

Gala Bingo wis lunak dhewe nalika pisanan dibukak ing 2006. Nanging, ing 2012 gabung karo Virtue Fusion, anak perusahaan saka Playtech. Bookmaker iki minangka anggota IBAS, sing mbantu pemain lan kasino ngatasi masalah. Gala Bingo dilisensi lan dikontrol dening Komisi Gambling Inggris lan Pemerintah Gibraltar, panyedhiya lisensi Inggris.

Gala Bingo wis dadi jeneng kluwarga wiwit diwiwiti ing 2006. Akibaté, pemain ing UK lan negara liyane ora sumelang ing bab safety lan kaadilan casino. Kanggo nglawan kejahatan siber apa wae, kabeh situs dilindhungi dening sawetara teknologi firewall lan enkripsi sing paling maju.

Gala Bingo wis diatur lan dilisensi dening UK Gambling Komisi lan Gibraltar Gambling Komisi. Casino iki wis nampa akeh penghargaan, kalebu Best Mobile Bingo Product, Operator of the Year, lan Bingo Operator of the Year, mung kanggo sawetara jeneng.

Paramèter utama saka gambling panyiapan

juragan LC International Limited
situs web galabingo.com
Dipasang Januari 2005
Nawakake Entuk £ 50 FREE BINGO
simpenan minimal £10
Mata uang sing ditampa GBP
Lisensi 054743-R-330863-009
Cara Pembayaran Skrill, Neteller, Mastercard, PaySafeCard, PayPal, Transfer Bank Visa
Piranti lunak Fusion Kabecikan
Nyokong telpon: 0800 294 7294 | email: [email protected] | Formulir Web

FAQ

Carane aman iku kanggo muter ing Galabingo Casino ?
Apa aku bisa muter mesin kanthi gratis?
Carane nggawe simpenan?
Apa sampeyan kudu ndaftar?
Kang casinos Galabingo menehi bonus?
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar

Carane aman iku kanggo muter ing Galabingo Casino ?
Situs kasebut nyedhiyakake piranti lunak khusus sing dilisensi lan nggunakake sistem enkripsi modern. Kajaba iku, regulator independen bisa ngonfirmasi linuwih.
Apa aku bisa muter mesin kanthi gratis?
Ya, sampeyan bisa nyoba kabeh mesin slot lan kanggo iki sampeyan ora perlu ndhaptar ing platform Galabingo. Kabeh sing dibutuhake kanggo sampeyan milih slot sing disenengi lan mbukak ing mode demo.
Carane nggawe simpenan?
Kanggo replenish akun game ing casino, pisanan kabeh ngunjungi Akun pribadi, banjur pindhah menyang tab "Kasir". Ing ngendi bagean "Imbangan", klik tombol "Ndhuwur" lan pilih cara sing dikarepake.
Apa sampeyan kudu ndaftar?
Pisanan, sampeyan kudu umur sing sah lan ngrampungake formulir registrasi singkat. Kapindho, sampeyan kudu ngubungake email sampeyan banjur tindakake link saka surat kasebut.
Kang casinos Galabingo menehi bonus?
Kanggo wiwitan, platform nawakake hadiah sambutan kanggo 5 simpenan, nalika pemain liyane bisa Count ing cashback, program kasetyan, promosi ulang lan akeh liyane.