Four Divine Beasts

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan mitologi Cina, miwiti papat mesin slot kewan kewan kewan saka panyedhiya habanero. Spesialis minangka karakter utama milih papat makhluk mitologi. Iki minangka macan putih, naga azure, manuk abang, kura-kura ireng. Pilihan kasebut digawe kanthi kasempatan: Makhluk iki duwe kemampuan Mega sing bisa ngganti jagad iki. Saiki kabeh wong sing bakal ngluncurake slot kanthi mode gratis utawa normal bisa dipercaya. Penaklukan bathi bakal diiringi gamelan asli, Bonus non -standard lan hadiah loman.

Sampeyan bisa muter mesin slot habanero ing casino online Bob.

Katrangan Mesin Slot

Karakter utama ketemu pahlawan ing sel lapangan game. Ora kaya wong liya, lambang kasebut ngenggoni rong posisi. Karakter biasa nglengkapi unsur khusus. Thanks kanggo grafis luar biasa, desain tematik kanthi trek musik sing dipilih kanthi sampurna, muter papat kewan gaib saka detik pisanan.

Ing sisih ngisor slot Ana panel kanggo setelan, sing ora beda karo umume pangembangan panyedhiya. Pemain bisa nyetel setelan, kenalan karo aturan kanthi nggunakake tombol sing cocog. Ikon intuisi ngidini sampeyan kanthi cepet kanggo pendatang anyar kanggo miwiti nelusuri astrologi Cina. Backs biasa dilengkapi dening hadiah babak kanthi frisi lan kapabilitas sing loman.

Fungsionalitas game

Kabeh wong bisa ngerti dhewe kanthi fungsi game ing tahap pertama kanggo nampa hadiah bisa, ngerti fitur slot. Simbol bakal mudhun limang drum lan mbentuk kombinasi sing menang ing 243 garis. Peralatan kasebut nambah kemungkinan kamenangan gedhe.

Rantai dibentuk saka telu utawa luwih gambar sing padha. Dheweke bisa nglengkapi simbol khusus, nyetel lambang sing dibutuhake kanggo kamenangan. Winnings diwilang ing tarif tikel kanthi koefisien saka X5 nganti x500. Fungsi kasebut ngidini sampeyan beda-beda kemungkinan kamenangan kanthi nilai. Uga, pamuter bisa mbukak bunder kanggo ngganti tarif saben wektu, utawa otomatis. Ing kasus terakhir, bisa disetel nganti 500 rotasi.

Ing bagean ngisor, Windows kanthi keseimbangan, ukuran tarif kasebut ditampilake. Ana pilihan setelan kanggo ngatur swara, mode kacepetan, lan fungsi liyane kanggo ngatur proses game sing trep.

Bonus bonus ing papat kewan gaib

Game kasebut ngemot rong karakter khusus — Wilde lan Skatter. Gambar pisanan kanthi prasasti sing cocog bakal ngganti unsur liyane lan mbentuk rantai dhewe. Ing peran kerajaan liar, yin-yang, sing dadi bukak freespins. Skatter tiba ing kabeh drum, kajaba sing pertama, ngaktifake bonus, gumantung saka gambar sing tiba ing kolom kapisan.

Frispins kanthi kewan sing tiba ing drum pertama dibedakake karo fitur ing ngisor iki:

  1. Wit-witan sing katon ing telung drum pisanan tuwuh ing kolom kabeh lan bakal nindakake fungsi wida.
  2. Drum kaping pindho utawa katelu bakal ngisi bal bal, ngembangake ing arah apa wae kanggo 6 posisi lan nindakake fungsi liar.
  3. Loro tameng katon ing ngarep mburi gratis sing obah sajrone game ing sel drum.
  4. Ing drum kapindho lan katelu, nyebar menyang sawetara posisi ing sisih tengen. Ing podo karo, gambar muter peran simbol alam bébas.

Seri Frispin dumadi saka pitung gratis. Ing proses, respon salah sawijining hadiah ing ndhuwur bisa uga diwiwiti. Tingkat kasebut ora owah nganti pungkasan undakan, bunder, pass ing biaya casino. Jackpot Progresif lan muter risiko ing mesin slot ora ilang. Saben pamuter bisa entuk jackpot tetep nalika seri Frispin asli wiwit diwiwiti.

Cara Muter

Sampeyan bisa muter slot kanthi gadget lan akses menyang internet ing tangan. Aturan kasebut ditampilake ing macem-macem versi basa kanggo fekrat pangguna sing trep saka kabeh wilayah. Taruhan ditampa kanthi jumlah 30 macem-macem, biaya dhuwit recehan beda-beda gumantung saka 0.01 nganti 20.

Prize Accrualur bisa ditindakake ing 243 cara, nanging paling ora kudu ngumpulake 3 lambang, diwiwiti saka kiwa drum. Winnings Maksimum bisa dipikolehi kanthi nggunakake nilai sing paling dhuwur kanthi manual utawa kunci kanthi gambar panah lan dhuwit recehan.

TAMPILAN MACAPA TAMPILAN PAKAI Kewan IVINA

Karakter saka papat mesin slot kewan gaib gaib kalebu gambar klasik ing bentuk nominal kertu. Simbolisme dilengkapi karo kewan suci kanthi koefisien hadiah sing paling dhuwur. Faktor paling dhuwur ing game yaiku x500. Pemain bakal bisa entuk multiplier sing paling akeh nalika ngempalaken chain limang gambar.

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 96.6%, volatilitas rata-rata. Putaran sing duwe bathi diwenehake amarga jembar tarif, seri frispins, koefisien dhuwur ing babak biasa.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar