Football Superstar

Mesin Slot Endorphina, sing dirilis ing taun 2018 lan darmabakti kanggo Piala Dunia. Mung 50 garis kanggo pembayaran, ana risiko lan sampeyan bisa entuk frespins. Babagan simbol, mobil sing adhem, Piala Dunia lan, mesthi, Lionel Messi bakal katon ing layar. Saengga slot video cocog kanggo kabeh penggemar bal-balan, lan kemungkinan kamenangan gedhe – Koefisien RTP 96%.

Sampeyan bisa muter mesin slot Endorphina ing casino online Pin Up Casino.

Katrangan Mesin Slot

Supaya ora langsung nyucuk kabeh bankroll, luwih becik diwiwiti kanthi rapat karo paramèter teknis. Volatility bakal mbantu milih strategi, lan kawruh babagan macem-macem tandha tandha khusus bakal nambah kemungkinan menang.

Pilihan

Katrangan

Tanggal rilis

2018

Genre

Bal-balan

Tingkat maksimal

$ 300

Volatilitas

Rata-rata

Jumlah hadiah

sèket

Bonus

Frispins, Lengket Lembar

Koefisien RTP

96%

Fungsionalitas game

Slot video kasusun saka limang drum lan 50 larik hadiah. Bakal dadi milih nomer baris kanggo mbayar dhewe. Yen tingkat minimal mung siji sen, maksimal $ 300. Siap kanggo mbentuk urutan sing menang saka simbol sing beda lan nambahi buyar lan joker. Sawise sukses sukses, bakal bisa miwiti game dadi tikel.

Endorphina

Akeh saka X5 nganti X100 bakal mbantu ngilangi jackpot sing apik. Bankroll bisa tambah akeh resiko. Dihiasi nganggo gaya nonton video, lan tugas utama – Pilih peta sing bakal luwih dhuwur tinimbang bakul tinimbang bakul. Kamenangan bakal tikel kaping pindho menang. Keanehan yaiku yen sampeyan ndeleng kertu sereal, sampeyan isih bisa nolak njupuk risiko lan njupuk dhuwit.

Fungsi utama:

  • Statistik rinci babagan kabeh nggambar game;
  • Setelan musik lan grafis;
  • Game-game;
  • Mode «Turbo»;
  • Ganti basa terjemahan;
  • Pilihan nomer garis kanggo pembayaran;
  • Tombol kanggo nginstal ukuran tarif kasebut.

Sampeyan bisa verifikasi transparansi asil, ngasilake dhuwur lan priksa pilihan liwat versi Superstar bal-balan. Muter utang virtual, sing bakal mbantu ngrampungake katrampilan, priksa macem-macem strategi.

Babak bonus ing Superstar bal-balan

Tingkat bonus diwiwiti nalika paling ora ana telung tulisan katon ing layar. Iki bakal nggawa 10 rotasi gratis ing tingkat tetep lan nomer sing padha kanggo pembayaran, sing sadurunge diluncurake. Kanggo entuk jumlah sing luwih gedhe, liar kudu metu. Keanehan dheweke yaiku «Lengket», lan ora ilang ing endi wae nganti pungkasan.

Fungsi Mesin Slot

Simbol standar mung bakal ngasilake pembayaran awis. Njupuk tampilan sing luwih cedhak. Contone, nyebarake dibayar kanthi becik, lan ora preduli lapangan apa sing katon. Nilai utama skatter – Babak bonus kanthi sepuluh frispins ing tingkat tetep.

Ana alam bébas ing mesin slot, nanging kapabilitas diwatesi. Dening awake dhewe, dheweke ora bakal nggawa pambayaran. Nanging nalika katon, bakal mbantu mbentuk urutan sing menang. Yen a «Liar» Bakal tiba ing babak kanthi frispins, bakal tetep ing sel lan nambah jumlah hadiah pungkasan.

Cara Muter

Manajemen master lan ngatasi antarmuka mung. Sampeyan bisa nerjemahake kabeh tombol menyang macem-macem basa, sing bakal nggawe kenalan karo mesin slot. Kabeh kasebut diwiwiti kanthi pilihan ukuran tingkat lan jumlah garis kanggo pembayaran. Profesional kudu ngaktifake mode Turbo kanggo nyepetake gamelan kasebut. Game Otomatis uga diwenehake.

Endorphina

Supaya ngerti luwih akeh babagan sing bakal bisa menang, mula bisa ndeleng tabel pembayaran. Dinamis lan owah-owahan, gumantung saka tingkat set. Tab sabanjure sing luwih becik ora lali mbukak – «Statistik». Sampeyan bisa uga ngetung jumlah kamenangan, lan ing tingkat apa.

Karakter Mesin Superstar Slot Sepaku

Ana 11 standar lan rong tandha khusus ing mesin slot. Pembayaran sing Gampang gumantung kabeh karakter kajaba alam bébas. Sanajan sajrone level bonus, «Liar» bisa nambah jumlah sing menang.

Simbol

X3

X4

X5

Pemain Bola Sepak

limalas

sèket

100

Bocah-bocah wadon seductive

limalas

sèket

75

Mesin / nonton

sepuluh

25

75

Kartu Kertu 9.10

5

sepuluh

sèket

Kartu Kertu J, Q

5

limalas

sèket

Kartu Kertu K, A

sepuluh

rong puluh

sèket

Cup (buyar)

100

Golden Ball (Wild)

Jumlah pembayaran dituduhake kanggo njupuk kabeh 50 larikan hadiah melu tarif $ 5. Yen sampeyan njupuk kesempatan lan nyelehake $ 300, lan ngalahake telung buyar, minangka asil bakal bisa menang luwih saka $ 2000.

Mesin slot rtp

Slot video kesengsem karo antarmuka sing dipikirake kanthi apik lan setelan canggih. Sampeyan bisa entuk rotasi gratis lan nyuwek jackpot sing apik ing bonus. Kajaba iku, demo-resiko wisata ditindakake, nawakake kanggo nambah jumlah menang kaping pindho. Nambah kemungkinan luck, lan tandha khusus – Liar lan buyar. Babagan koefisial pambayaran, RTP 96%.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar