Review saka FastPay casino 2022

FastPay casino kedhaftar ing Walanda lan dikelola dening Direx NV. Situs sing dilisensi dianggep minangka salah sawijining merek sing paling dikenal ing saindenging jagad, mula pancen dikarepake. Ya, dhaptar hiburan game sing nyenengake, hadiah sambutan sing loman, pembayaran sing meh cepet lan sikap sing jujur ​​​​kanggo pangguna minangka bukti.

Bonus:Bonus 100% nganti $ 150 + 100FS
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
100% simpenan bonus nganti $ 150 + 100 FS
bonus sambutan
Entuk bonus
fastpaysite

Bonus kasino FastPay

Kaping pisanan, iku worth kang lagi nyimak hadiah sambutan sing bisa ditampa kanggo simpenan pisanan ing paling $ 15 ing jumlah 100%. Uga, gamblers nampa 100 free muter kanggo akun, kang bakal bantuan kanggo nyoba iki utawa mesin sing. Spin dikreditake saben dina kanthi nambah 20, kanthi multiplier wagering x50.

Kanggo simpenan kaloro, pamuter bisa njaluk 75% saka simpenan yen celengan saka $ 15 kanggo $ 75 kanggo imbangan. Ing kasus iki, wagering padha, istilah iku rong dina kanggo kasus pisanan lan kaloro. Dina Sabtu, anggota casino bisa entuk giliran gratis kanthi gratis. Yen sadurunge sampeyan nggawe taruhan saka $ 15 kanggo 6 dina.

fastpaybonus

Free giliran akrual gumantung ing jumlah simpenan

$10 25 free muter
$100 100 free muter
$200 150 free muter
$400 300 free muter
$800 500 free muter
$1600 1000 free muter

Sampeyan bisa nemokake kahanan kanggo nyedhiyani free muter langsung ing sumber Fast Pay. Nanging, iku bakal bisa kanggo nglampahi free muter istimewa ing slot machine: Starburst, lan uga wager ing sesuai karo aturan saiki.

Program bonus

Kanggo narik kawigaten para pamula menyang platform kasebut, casino online wis ngembangake sistem bonus khusus. Dadi, contone, pangguna bakal bisa nggunakake kode promosi unik sing sampeyan bisa entuk giliran, dhuwit utawa hadiah menarik liyane. Undian bonus “Muat maneh” ditindakake ing dina Selasa lan Jumuah. Kanggo pemain saka tingkat 4 kanggo 10 sing nggawe simpenan saka $ 15, ganjaran tambahan dianugerahi. Nanging, distribusi kasebut bakal ditindakake kanthi individu.

program fastpaybonus

Kanggo sing entuk tingkat anyar, tambahan muter kasedhiya. Ing kasus iki, wagering bakal x10. Kajaba iku, iku worth nyorot cashback, kang bisa ditampa sapisan sasi, lan sampeyan ora perlu kanggo wager. Nanging, mung sing wis tekan tingkat 9 lan 10 bakal bisa nampa mbalekaken, jumlah mbalekaken dhewe bisa tekan 10%. FastPay casino uga menehi kabeh ulang tahun karo peparingé cocok. Kanggo entuk, sampeyan mung kudu ngetik kode promo FASTBIRTHDAY, amarga sampeyan bisa entuk udakara $52.

Saliyane tawaran ing ndhuwur, turnamen lan balapan sing menarik katon sacara periodik ing sumber resmi. Lan, mung sing paling beruntung sing bisa menang! Inggih, kanggo wong-wong sing kaya kanggo menang dhuwit amba, ana klompok kapisah saka slot game karo jackpots maju.

Registrasi lan verifikasi

Pangguna saka luwih saka 100 negara ing saindenging jagad bakal bisa nggawe akun ing klub kasebut. Kalebu wilayah sing nganggo basa Rusia. Kanggo nggawe kaca anyar, sampeyan mung kudu tindakake pandhuan singkat:

  • Dolan maring sumber resmi, temokake tombol “Ndaftar” ing sisih ngisor kaca.
  • Isi kuesioner singkat (e-mail, sandhi sing kuat, mata uang game lan kode promosi).
  • Konfirmasi registrasi kanthi ngeklik link saka layang ing surat, banjur mlebu menyang sumber.

cepetpayreg

Registrasi dianggep rampung, nanging paling apik kanggo ngetik informasi sing luwih rinci ing “Data Profil”. Supaya mengko ora ana alangan. Verifikasi pangguna ditindakake kanthi panyuwunan lan biasane mbutuhake udakara 10 menit, lan verifikasi dokumen ora luwih saka 12 jam.

Kanggo ngliwati identifikasi, sampeyan mung kudu ngirim dokumen sing dibutuhake menyang administrasi lan, mesthi, konfirmasi nomer telpon. Dadi, contone, gamblers kudu ngirim salinan / scan paspor, kaca karo ijin panggonan, uga bukti kepemilikan saka sistem pembayaran.

Ing sawetara kasus, bisa uga njaluk foto pangguna dhewe ing latar mburi dokumen. Yen ana anggepan penipuan, karyawan casino bisa nelpon video kanggo klien. Supaya pangguna bisa aman.

Versi seluler lan FastPay casino app

Kanggo pamilik piranti seluler, panyiapan gambling nawakake nggunakake versi portabel khusus. Kabeh sing kudu ditindakake pemain ing kasus iki yaiku ngetik alamat casino ing browser lan mlebu menyang. Mangkono, gambler ngunjungi kaca utama platform, kang rampung pas karo versi desktop.

fastpayapk

Sampeyan uga bisa ndownload aplikasi Fast Pay sing kapisah kanggo piranti Android lan iOS. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu menyang toko resmi utawa sumber tematik khusus. Prosedur instalasi dhewe banget prasaja lan ora njupuk akeh wektu. Thanks kanggo iki, sampeyan entuk piranti lunak lengkap, lan kemampuan kanggo muter ing papan sing trep.

Mesin slot casino

Casino FastPay dianggo istimewa karo panyedhiya ndhuwur kayata NetEnt, NYX, Microgaming, Play’n GO lan sawetara pangembang liyane. Kanggo ngerti pandhu arah situs kanthi lengkap, sampeyan kudu nimbang kabeh kategori sing luwih cedhak:

  • mesin vending – ing bagean ana akeh pilihan saka piranti sing beda-beda ing genre lan jinis;
  • roulette punika game banget populer, sampeyan bisa nemokake Eropah, versi Amérika lan Prancis;
  • manggon casino – game karo panganyang nyata lan atmosfer khusus;
  • game kertu – format hiburan klasik lan luwih modern, antarane kang utamané bisa nyorot: baccarat, blackjack, etc.;
  • poker – pilihan cukup akeh poker Tabel lan video poker .

fastpayslots

Kanggo navigasi situs, wis dadi malah luwih trep, administrasi casino wis ditambahaké ngurutake game dening pangembang. Sampeyan uga bisa nemokake sembarang mesin tartamtu dening jeneng lan iku bisa kanggo muter free .

Piranti lunak

Katalog game FastPay kalebu akeh game 2000+ lan udakara 20 studio lan panyedhiya piranti lunak sing beda. Kira-kira 85% slot game. Situs utamané fitur game saka Microgaming, NetEnt, nanging ana uga pangembang liyane. Luwih saka 100 slot game beda saka organisasi Play’n’GO presented ing platform gambling, sampeyan bisa ndeleng loro mesin arcade lan format liyane modern.

fastpaysoft

Kajaba iku, ing situs sampeyan bisa nemokake studio kayata: Yggdrasil, 1x2Gaming, BGaming, 2by2, Evolution, Playson. Thanks kanggo iki, pancen saben pemain bakal bisa nemokake sing menarik kanggo awake dhewe! Iku uga worth kang lagi nyimak sing gambling sumber nyoba kanggo fokus ora mung ing mesin slot, nanging uga sawetara hiburan liyane. Apa sampeyan bisa ndeleng dhewe, nanging kanggo iki, mesthi, sampeyan kudu ngunjungi sumber dhewe.

casino urip

game Live karo croupiers nyata entuk liyane lan liyane popularitas antarane gamblers saka kabeh ndonya. Mulane FastPay wis nambah luwih saka 50 game kanggo bagean iki mung siji roulette, kang mesthi pantes manungsa waé! Kajaba iku, ana liwat atus game urip liyane (blackjack, baccarat, kertu ngeruk, etc.). Kajaba iku, kudu dingerteni manawa watesan lan format kasebut bakal beda-beda ing antarane tabel sing beda. Malah kategori “poker” diklumpukake babagan 20 posisi.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Sadurunge muter kanggo dhuwit nyata, iku penting kanggo nimbang ora mung katalog game utawa, contone, sawetara data technical. Kajaba iku, iku worth nyinaoni sisih positif lan negatif supaya ing mangsa sampeyan ora duwe masalah karo iki.

Kaluwihan:

  • lisensi sing diverifikasi lan sah;
  • bisa digunakake sacara eksklusif karo merek populer;
  • kesempatan kanggo muter game urip karo croupiers nyata;
  • free muter kanggo wiwitan;
  • kesempatan kanggo nampa ganjaran loman kanggo pelanggan biasa;
  • dhukungan kanggo akeh mata uang lan sistem pembayaran;
  • ndudohke saka jackpots cukup gedhe lan respon cepet ing manggon chatting.

Antarane minus, siji bisa nemtokake kasunyatan manawa ing sawetara negara ora bisa ndhaptar ing platform, ora kasedhiya sawetara game kanggo wilayah tartamtu, uga font sing ora trep kanggo bagean informasi.

Banking, simpenan lan cara penarikan

FastPay Casino nampa dana saka sawijining pelanggan ing sawetara populer format. Sampeyan uga bisa mbatalake rincian pribadhi kanthi nggunakake macem-macem cara. Sing paling populer yaiku pilihan ing ngisor iki:

  • kertu bank Visa, Master Card;
  • sistem pembayaran elektronik ecoPayz, Neteller, QIWI, Skrill, WebMoney;
  • skema transfer progresif (macem-macem cryptocurrencies).

bank mbayar cepet

Ing kasus iki, komisi ora bakal ditarik, lan syarat enrollment meh cepet. Nalika pangolahan aplikasi kanggo mundur total ditindakake sajrone setengah jam. Panrimo finansial kanggo rincian sing ditemtokake bakal kedadeyan saka 1 jam nganti 3 dina.

Layanan dhukungan

Dhukungan saka panyiapan gambling dianggo watara jam kanggo penak saka pelanggan piyambak, supaya sampeyan bisa njaluk bantuan ing sembarang wektu dina. Kanggo ngubungi spesialis dhukungan teknis, sampeyan bisa nggunakake cara ing ngisor iki:

  • nulis ing obrolan online ing sumber resmi;
  • isi formulir umpan balik;
  • ngirim layang sing cocog menyang alamat e-mail sing ditemtokake;
  • hubungi spesialis liwat saluran Telegram.

Kajaba iku, sampeyan bisa nelpon video, kanggo iki sampeyan kudu pindhah menyang Skype. Sampeyan uga kudu dicathet yen pilihan paling cepet yaiku obrolan online, lan umpan balik sing paling dawa.

Basa sing kasedhiya ing situs kasebut

Platform multibasa ndhukung pirang-pirang basa supaya para pangguna rumangsa kepenak. Dadi, contone, sampeyan bisa nggunakake versi basa Inggris, Spanyol, Kazakh, Jerman, Norwegia, Polandia, Rusia, Turki, Ukrainia, Finlandia, Ceko, Swedia utawa Jepang.

mata uang

Platform gambling resmi nampa nomer akeh mata uang, kalebu: bitcoin, awis bitcoin, ethereum, litecoin, dolar Australia lan Kanada, dolar AS lan dolar Selandia Anyar, krone Norwegia, zloty Polandia, Koruna Ceko, Rand Afrika Kidul, yen Jepang.

Lisensi

Kabeh informasi klien FastPay strictly rahasia lan dilindhungi dening hukum Curacao, awit iku lisensi Malta sing casino online ditampa! Kanggo nglindhungi informasi pribadhi kanthi istilah teknis, sistem enkripsi modern digunakake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan privasi lan keamanan, hubungi dhukungan teknis. Mangkono, ngarsane lisensi njamin pemain pas wektune panrimo pembayaran lan kualitas layanan. Sampeyan bisa ndeleng sertifikat ing sumber Fast Pay resmi utawa ing kaca organisasi verifikasi.

Paramèter dhasar saka FastPay casino online

sumber resmi https://fastpay-go.com
Lisensi Curacao (Antillephone NV – 8048/JAZ).
Taun madegé 2018
juragan Direkx NV
Simpenan / mundur total ecoPayz, MasterCard, Neteller, QIWI, Skrill, Visa, WebMoney, Cryptocurrencies lan sistem transfer maju liyane.
simpenan minimal Saka $5
Versi seluler Kanggo piranti ing sistem operasi Android lan iOS, basis browser lan versi bisa didownload.
Nyokong Obrolan online, email, formulir umpan balik, saluran Telegram.
Jinis game slot Video, game kertu, game urip, roulette, poker , etc.
mata uang Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, dolar Australia lan Kanada, dolar AS lan dolar Selandia Anyar, krone Norwegia, zloty Polandia, Koruna Ceko, Rand Afrika Kidul, yen Jepang.
Basa Inggris, Spanyol, Kazakh, Jerman, Norwegia, Polandia, Rusia, Turki, Ukrainia, Finlandia, Ceko, Swedia utawa Jepang.
hadiah sambutan Cukup tawaran loman kanggo pelanggan anyar, sing ngijini sampeyan kanggo njaluk bonus kanggo simpenan.
Kaluwihan Pilihan akeh instrumen pembayaran lan mata uang, program bonus ekstensif, game menarik, lunak kualitas, etc.
Registrasi Isi formulir singkat kanthi informasi pribadhi lan verifikasi email / nomer telpon.
Verifikasi Kanggo konfirmasi identitas pamuter, panentu dokumen.
panyedhiya piranti lunak Evolution Gaming, NetEnt, Play’n’GO, Microgaming (Quickfire), Yggdrasil Gaming, BGaming, Amatic, EGT, Pragmatic Play

FAQ

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Kaya ing institusi sing padha, kanggo mbatalake dhuwit sampeyan kudu ngenali akun sampeyan. Iki bisa dadi paspor, SIM, foto utawa gambar saka piranti pembayaran, uga tagihan sarana utawa kaca registrasi.
Bonus lan syarat wagering
Kanggo nampa hadiah sambutan, sampeyan kudu nggawe simpenan jumlah minimal sing ditemtokake. Banjur dana bonus wagered kanggo wektu tartamtu karo multiplier kasebut. Istilah sing padha ditrapake kanggo kabeh bonus. Nalika taruhan duwe minimal lan maksimum tartamtu, kang bisa ditemokaké langsung ing game dhewe.
Bisa muter free ing casino?
Ya, sampeyan ora perlu ndhaptar iki! Sampeyan mung kudu milih piranti sing disenengi lan mbukak ing mode “demo”, lan banjur seneng game.
Apa FastPay casino seluler loropaken?
Administrasi klub nawakake nggunakake versi seluler khusus! Bisa diundhuh utawa digunakake langsung saka browser. Beda karo fungsi lan antarmuka sing padha.
Apa wektu mundur total casino?
Preduli saka sistem sing dipilih dening pemain, penarikan dana bakal ditindakake sajrone 1 jam nganti 3 dina, kinerja sing cukup apik yen dibandhingake karo perusahaan sing padha!
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar