Eye Of Ra

Mripat mesin slot Ras menehi sensasi anyar saka urutane critane game, amarga nampa urutane critane game non -stalandard sing beda. Slot iki minangka konfirmasi sing jelas saka macem-macem pendekatan «Amatik» Kanggo Nggawe Game Online.

Katrangan Mesin Slot

Mripat mesin slot ras beda karo apa sampeyan lan aku digunakake kanggo ndeleng ing slot biasa. Ana limang drum ing ngarep kita, nanging ora cukup biasa. Drums sing nemen nampa telung sel, nomer loro lan kaping papat – papat. Lan drum pusat duwe limang sel sekaligus. Garis kaya ngono ing mesin slot saka perusahaan «Amatis» Ora. Nanging nyatane, slot HTML5-slot nyedhiyakake kemungkinan mbentuk garis sing menang ing 720 cara.

Sampeyan bisa muter mesin slot online kasino

1XBET.

Bebarengan karo tema lan desain stylistik, gambar sing ora biasa dipikolehi. Dadi pemain ngenteni pastime sing nyenengake.

«Kepiye kombinasi?» – sampeyan takon. Kondisi utama: simbol kudu ana ing drum tetanggan, diwiwiti saka sisih kiwa kiwa. Yaiku, yen conto, simbol pisanan ana ing sel pertama drum, simbol nomer loro ing sel kaping papat drum, lan lambang katelu – ing ngisor drum – isih dianggep a Kombinasi hadiah, lan gumantung karo karakter tartamtu bakal nyenengake multiplier tartamtu.

Wiwit kombinasi tiba asring, «Amatik» Ipokake koefisien supaya ora ngrusak operator.

Fungsionalitas game

Slot video diisi lambang tematik sing gegandhengan langsung karo budaya Mesir kuno. Ing drum Kita ndeleng topeng dewa-dewa utama saka Mitologi Mesir kuno, ratu, Scarab lan, mesthi, simbol kertu. Kajaba iku, salah sawijining lambang utama yaiku topeng Tutankhamun, sing bakal dadi koefisien ×250.

Ora tanpa lambang kanthi fungsi khusus:

  1. Liar – mripat saka dewa ra. Dheweke bisa dadi lambang liyane kanggo menang, nanging, kaya ing game liyane ing amatik, dheweke ora bakal ngerti menang. Sajrone rotasi gratis, drum katelu rampung ngisi (kabeh sel limang):
  2. Scatter – Piramida karo bonus prasasti. Dheweke ora mung bakal menehi multiplier, preduli saka lokasi ing drum, nanging uga ngaktifake mode rotasi gratis kanthi kemungkinan ekstensi.

Bunder bonus ing mripat Ra

Limang rotasi gratis diaktifake nalika telung simbol skatter katon ing posisi apa wae. Sajrone fungsi alam bébas, mung loro, telu lan papat drum katon, lan nomer telu wis kebak tandha-tandha liar. Yen tambahan telung buyar sing buyar metu, limang frispins maneh diakoni kanggo pamuter. Fungsi mandheg sawise kabeh rotasi gratis.

Kanggo sing wis siyap njupuk kesempatan lan nambah pambayaran kanggo muter pungkasan, puteran ditawani risiko. Tugas pamuter yaiku kanthi bener ngrameke warna utawa cocog kertu. Ing kasus sing sepisanan, pambayaran bakal diwiwiti kanthi X2, ing nomer loro dening X4. Yen sampeyan ora sukses, mula hadiah kanggo muter pungkasan bakal dibatalake. Resiko game ora kasedhiya ing mode Frispin.

Mesin Mesin Slot Mripat RA minangka conto sing apik kanggo slot klasik ing tema Mesir kuna. Gabungan Ease Manajemen, sawetara kapabilitas bonus, uga RTP 96%, sing magepokan ngidini sampeyan menang luwih akeh. Kanggo pamula, ana mode game gratis sing ngidini sampeyan milih utang virtual. Kanggo miwiti, ora perlu ndhaptar ing Fortuna – cukup kanggo ngaktifake versi demo.

Cara Muter

Slotye ra gampang dikontrol:

  • Bukak game;
  • Pilih tingkat sing cocog;
  • Bukak Rotasi utawa Aktifake Game Otomatis;
  • Entuk hadiah ing acara kombinasi sing menang.

Antarmuka game kasebut uga gampang lan dingerteni. Ing sisih ngisor ana tombol kanggo ngluncurake game sing gampang lan otomatis, nelpon sertifikat, milih taruhan lan aktifitas game risiko.

Slotg Ghrad ditampa saka pangembang kanthi pusingan perusahaan kanggo magang magang, ing endi hembler bakal ngira warna kertu kuwalik. Ana uga papat suite kanggo pamuter, lan yen dheweke nggawe pilihan sing tepat, dheweke bakal nambahi hadiah papat.

Sampeyan ora perlu kanggo mungkasi menang, amarga sampeyan mung bisa entuk kesempatan kanggo bagean tartamtu. Pamuter uga duwe kesempatan kanggo ngatur mesin slot supaya babak bunder diuripake kanthi otomatis saben sawise sawise sukses sabanjure.

Amatik minangka perusahaan sing bisa nggawa proyek gambling sampeyan kanthi tingkat anyar. Macem-macem layanan ngidini kabeh nindakake kabeh kekarepan lan ide kanggo pangembangan proyek kasebut.

Lan layanan kasebut minangka nggawe slot kanggo klub game kanthi online bakal ngidini sampeyan entuk mesin slot eksklusif supaya bisa nglawan pesaing pesaing lan nuduhake pamirsa ing institusi sampeyan.

Pidato mesin simbol Mripat Ra

Perusahaan «Amatis» Aku ngeculake mripat Ra ing slot online tema Mesir. Ing proses muter, pemain duwe kesempatan kanggo ngaktifake rotasi gratis lan babak kanggo risiko. Kanggo miwiti muter dhuwit, sampeyan kudu ndhaptar ing Play-form, pilih taruhan saka 0.$ 10 nganti $ 100 lan simpenan. Nglakokake mesin kanggo Winnings maksimal $ 2500.

Kabeh kombinasi sing menang dibentuk nalika tiba saka telung utawa tandha-tandha sing luwih idin, diwiwiti kanthi drum kiwa kiwa. Yen kombinasi hadiah kasebut ana macem-macem garis kanggo siji rotasi, mula dibayar bakal diringkes. Simbol sing nggawa winnings kasebut tiba ing slot yen sampeyan muter kanthi tingkat maksimal:

  • Firaun – saka $ 250 nganti $ 2500;
  • Cleopatra – saka $ 200 nganti $ 1,000;
  • Buffalo lan Eagle – saka $ 150 nganti $ 750;
  • Kucing lan biru kucing – saka $ 100 nganti $ 500;
  • Kumbang alun – saka $ 50 nganti $ 200;
  • A, K – saka $ 20 nganti $ 100;
  • Q, J – Saka $ 10 nganti $ 50.

Simbol khusus ing game yaiku liar, digambarake ing bentuk mripat. Ngganti kabeh gambar ing layar, kajaba skatter, supaya bisa nambah lan nambah kombinasi. Kajaba iku, tandha alam bébas ora duwe pembayaran dhewe, nanging tuwuh drum. Bunder ditampilake ing bentuk piramida kanthi bonus prasasti. Gambar iki ngaktifake frespins. Telu, papat utawa lima karakter kasebut nggawa $ 200, $ 1,000 utawa $ 5,000.

Mesin slot rtp

RTP Slot Mesin Mripat Ra yaiku 96%. Iki minangka indikator sing apik. Thanks kanggo dheweke, pangguna bisa uga manawa dheweke bakal nampa menang. Lan ing asil asil, adrenalin bakal ngalami lan mbayar ulang kanthi swasana ati sing apik.

Mripat mesin Slot RA saka industri sing apik karo drum sing menarik, duwe limang drum kanthi jumlah larik sing beda. Ing rencana iki menang 720. Desain kasebut digawe ing gaya Mesir lan warni banget. Game kanthi rata-rata volatility lan RTP uga bakal narik game, sing diisi kanthi rotasi, stingrays gratis lan simbol liar. Winnings maksimal 50 ewu dhuwit recehan, uga motivasi sing apik bakal nyenengake game iki.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar