Extra Chilli

Penggemar hiburan hiburan mega seri Bonanza bisa ngganti menu kanthi milih masakan Meksiko. MicroGeaming wis ngrilis mesin slot chilki ekstra asli kanggo connoisseurs sing dhuwur -sensing. Rilis slot dumadi ing taun 2018 lan langsung narik kawigaten penggemar gambling. Antarmuka sing nggumunake kanthi becik digabung karo tema sing apik banget, macem-macem rupane lan nambah multiplier. Pemain kepincut karo mekanika hadiah non -standard, sing bisa nampa hadiah akeh ing babak biasa. Yen sampeyan pengin pindho hadiah, ana kemungkinan kanggo njupuk risiko, asil saka Mrs. Fortune dhewe bakal nemtokake.

Katrangan Mesin Slot

Sawise ngluncurake mesin slot chilki ekstra, Pemain bakal langsung mlebu menyang pasar Meksiko. Desain kasebut kanthi konsisten karo macem-macem, dadi pemain bakal mirsani ligamen sayuran, akeh woh-wohan lan, mesthine maskémat, tanpa maské Meksiko ora ditindakake. Atmosfer khusus nggawe accansiment swara, sing motivasi kamenangan gedhe.

Microgaming

Ora ana fungsi bonus plot ing kene, nanging kesempatan sing amba bakal nyedhiyakake frispins kanthi multiplies. Pemain kepincut karo mekanika megaways, sing ditondoi kanthi kedadeyan asli lan kemungkinan apik ngganggu jackpot gedhe. Pemain bisa nambah jumlah freespins, nyoba entuk menang, 20.000 kaping luwih dhuwur tinimbang tingkat.

Fungsionalitas game

Game dilengkapi enem drum ing endi unsur sing bakal mati. Hadiah hadiah bisa mbentuk miturut 117649 pilihan garis, sing pancen apik banget. Desain game sing dibedakake karo orisinalitas, yaiku drum tambahan ing format sel sing biasa. Pilihan iki luwih nguntungake, ing wektu sing padha pamuter mesthi ngenteni kebetulan sing paling apik.

Gamelan kasebut liwat caress. Chain sing menang ilang, lan papan sel kosong diisi gambar anyar. Mangkono, siji spin terus kaping pirang-pirang. Bisa uga ana sawetara winnings lan minangka asil sing diringkes.

Nalika nggawe kombinasi sing menang, sing terakhir disorot, penny mabur kanggo ngimbangi lan trek musik sing ora nyenengake — Penekanan sing cocog karo irama dinamis Meksiko.

Panel Kontrol ana ing sisih tengen, ngemot intuisi intuisi. Malah pamula bakal bisa ngatasi aturan kanggo miwiti aturan biasa utawa otomatis.

Microgaming

Bonus bonus ing ekstra Chilli

Game kasebut ngemot sawetara karakter khusus. Wild bakal ngganti gambar biasa nganggo lambang sing dibutuhake kanggo nggawe kombinasi hadiah. Huruf kasebut kalebu buyar. Mudhun ing ngendi wae ing lapangan game lan mbentuk tembung cathetan, dheweke bakal ngluncurake frise, sing nyenengake macem-macem lan bathi:

  • Tikel — Pamuter bakal diundang kanggo muter drum kanggo tikel kaping pindho. Yen bathi mesem, bonus bakal panas banget.
  • Frispins — 8 Frispins kanthi Multiplayer sing tambah akeh diluncurake. Lereng -in lereng -in ing drum ngisor bakal ngluwihi rotasi 4 utawa 8. Game kasebut ditindakake kanthi biaya casino ing bet sing wis -Eekshibited.

Pemain bisa tuku rotasi kanthi nggunakake tombol sing cocog. Regane owah-owahan, gumantung saka tingkat kasebut. Pisanan, pamuter kudu ngliwati tahap pambuka kanthi kemampuan kanggo nyuda rega, uga risiko kanggo njaluk frispins lan nggunakake prinsip ing ndhuwur.

Cara Muter

Sanalika diluncurake, review mbukak karo kabeh kemampuan gamelan. Sawise ndeleng, sampeyan kudu ngerti kanthi luwih rinci babagan aturan kanthi nggunakake menu ing sisih tengen. Yen pengin, pamuter bisa ngatur opsi, accompaniment swara, ekspansi layar. Banjur, kudu pindhah menyang proses utama, yaiku:

  1. Mindhah taruhan saka 0.2 nganti 40
  2. Nglakokake babak

Peluncuran drum bisa ditindakake ing versi biasa utawa otomatis. Ing ngarep mburi otomatis kudu nyetel nomer kasebut. Sampeyan bisa mbukak slot saka piranti apa wae, nalika kabeh fungsi lan setelan sing trep dilestarekake.

Simbol saka mesin slot chilki ekstra

Karakter mesin slot nggawa pembayaran saka rong utawa telung kebetulan, gumantung saka jinis lada. Pemain bakal mirsani formasi ing ngisor iki:

  • Pepe ijo — X2
  • Mrico biru — X2
  • Mrico abang — 7.5
  • Purple lada — X50

Koefisien iki bakal menehi chain 6 unsur. Gambar kanthi denominasi kertu uga metu ing game kasebut, negesake klasik non -unwiting industri iGaming.

Sampeyan bisa muter mesin slot mikrogaming ing casino online Zodiak.

Mesin slot rtp

Mesin slot rtp yaiku 96.82%, owah-owahan volatilitas saka rata-rata nganti dhuwur. Indikator kasebut mung konfirmasi kekaburan lan bathi. Slot dijamin njamin akeh emosi positif, ambruk lan hadiah.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar