European Roulette VIP

Spinomenal pisanan nuduhake proyek VIP Eropa Eropa ing taun 2017. Bisa dibandhingake karo roulette klasik, amarga ana kabeh sing dibutuhake kanggo game kasebut. Fitur kasebut kalebu ukuran tingkat minimal. Pamuter bisa dilebokake saka $ 1, sing mbukak kesempatan sing apik kanggo nggunakake macem-macem statistik sing menang.

Miturut cara, tingkat maksimal $ 500, sing nuduhake manawa sampeyan bisa nggunakake taktik gilog maneh nalika muter abang / ireng. Game kasebut duwe antarmuka sing terkenal lan manajemen sing gampang. Yen sampeyan nate main roulette Eropa klasik, sampeyan ora bakal nemokake apa-apa sing anyar ing versi iki.

Spinomenal

Katrangan saka Roulette

Judi VIP Eropa VIP duwe desain eksternal klasik. Nyatane, iki minangka roulette standar kanthi desain biyen. Ing tabel ijo sing gedhe yaiku kolom 12×3 sel warna abang lan ireng. Ing sisih kiwa ing layar utama Ana telung tombol: Setelan, metu saka game lan v./ Obt. Nggandheng musik.

Ing sisih ngisor layar minangka tombol nutup, bali maneh, otomatis -Game, maju maju lan rotasi roulette. 5 tarif taruhan kasedhiya kanggo pamuter, sing bisa digawe nganggo siji tombol: $ 5, $ 10, $ 0.01, $ 0.02 lan $ 0.05. Yen sampeyan kudu nyelehake $ 100, sampeyan kudu menet tombol «sepuluh» 10 kaping. Lapangan kanthi nomer lan koefisien padha karo kabeh rouletches liyane. Pamuter bakal nampa bathi maksimal yen ramalan nomer tartamtu. Yen tiba «0», Banjur kursus ora kejawab, lan tingkat tarif tetep ing bank bank.

Fungsionalitas game

Minangka fungsi saka roulette Eropa, gampang banget. Yen pangguna ngira nomer kasebut, mlebu sektor utawa nomer, mula tarane ditambahake kanthi koefisien posisi sing cocog. Yen dheweke tiba ing nomer sing ditemtokake kanthi tepat, mula pamuter nampa maksimal menang. Minangka aturan, banjur multiplier digunakake 35 nganti 1. Yen tokoh mlebu kolom, mula koefisien 17 lan t. D. Penting kanggo mlebu sektor lan nomer kasebut, mula game kasebut bakal ditindakake.

Spinomenal

Sampeyan bisa muter mesin slot spinomenal casino online Leo Vegas.

Akeh pangguna sing wis dikembangake kanggo awake dhewe kanggo strategi sing ditindakake kanthi jumlah sing apik, nanging aja lali babagan larangan kasebut. Ya, ing roulette iki ana tingkat tetal maksimal, amarga para pemain asring nginep dana ing akun game.

Taruhan lan koefisien

Ora ana game bonus ing roulette, kaya ing mesin slot, nanging akeh varian kanggo multiplier sing gumantung ing pamuter’s taruhan sing digawe. Kanggo pilihan sing trep saka multiplier, kabeh lapangan dipérang dadi sektor, masing-masing menehi multiplier tartamtu kanggo pitungan luwih lengkap. Ing ngisor iki pilihan kanggo tarif lisan:

  • Tanggi – Nalika pamuter kasebut nyebutake tembung iki, taruhan croupier ing 3 nomer, siji diarani salah siji lan siji ing sisih kiwa lan tengen ing rodha..
  • Yatim – Yen pangguna ngundang taruhan iki, mula bakul ngetrapake sektor saka 17 nganti 6 nganti 1 nganti 9, yaiku, dheweke nggawe rong taruhan.
  • Seri 5/8 utawa undakan – Tingkat digawe ing seri cilik, nomer dipilih saka sektor 27-33.
  • Big-Series 0/2/3 – Taruhan ing seri sing gedhe, nomer dipilih ing kisaran 22 nganti 25.
  • 0-spile – Nol utawa zero-shpil, nomer dipilih ing kisaran saka 15 nganti 12.

Cara Muter

Proses muter Roulette ora luwih rumit tinimbang mesin slot biasa kanthi drum. Kanggo muter pesta utawa twisting siji, sampeyan butuh:

  • Pisanan pilih tarif kanthi nggunakake tombol sing cocog ing sisih ngisor layar, nalika nuduhake warna utawa nomer tartamtu. Ana akeh strategi, umpamane, sampeyan bisa nyelehake sektor, nomer tartamtu utawa mung warna sing dipilih.
  • Sabanjure, sampeyan kudu ngeklik tombol rotasi Roulette sing ngluncurake bal lan rodha.
  • Nalika roulette mandheg, bakul ngumumake nomer lan warna, mula tingkat kasebut digarap sesuai karo kebetulan. Yen pangguna kasebut nganggep nomer lan warna, mula dheweke nampa 37-tikel ing taruhan kasebut.
  • Yen nomer beda, mula tarif tetep ing bank casino.
  • Yen tiba «Nol», Banjur dhuwit wis diobong.

Tarif Tambahan ing Roulette

Saliyane ing ndhuwur, uga ana tarif tambahan ing roulette sing tumindak ing kahanan tartamtu. Contone, nalika nomer kasebut metu, nanging ing sektor kasebut digawe, tokoh paling gedhe kurang saka taruhan. Ing dheweke ngalih menyang tumpah, yen luwih pamisah, banjur ngalih menyang dalan.

Iki ditindakake kanggo nambah jumlah kemungkinan kanggo menang pamuter. Yen sampeyan ngilangi kesempatan iki, banjur cepet saluran kabeh ibukutha. Roulette – Iki minangka game gambling mbebayani sing pangguna asring kelangan jumlah gedhe. Kanggo nyegah kedadeyan kasebut kanggo sampeyan, dianjurake kanggo muter mode demonstrasi. Iki bakal ngidini sampeyan sinau kabeh fitur kanthi becik lan ngembangake strategi tartamtu.

RTP Roulette

Saben mesin slot lan game dewan sing kudu mbuwang dhuwit ing taruhan duwe parameter minangka RTP. Iki minangka bagean saka persentase sing diputer lan bali menyang pangguna. Nanging kabeh sejatine gumantung saka game kasebut dhewe lan taktik sing dipilih. Bal kasebut tiba miturut hukum sing ora dingerteni saka sapa wae.

Ing game iki, iku 97.3%, sing luwih saka ing akeh mesin. Kajaba iku, ora ana nomer kasebut ing slot, dadi yen sampeyan pengin main game judi lan ora kelangan dhuwit, luwih becik ditindakake nganggo roulette. Yen sampeyan wis bosen kanthi manual miwiti rotasi roulette, mula sampeyan bisa ngaktifake mode otomatis.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar