Esqueleto Explosivo 2

Slot Espeleto Expletivo 2 mlebu ing pasar tanggal 22 Januari 2020. Sajrone rong taun iki, dheweke entuk popularitas ing antarane gambler. Kabeh matur nuwun kanggo game lan grafis sing nyenengake. Ora ana bonus lan promosi, nanging mode demo, matur nuwun kanggo sampeyan bisa sinau. Ing artikel iki, kita bakal ngomong liyane babagan piranti game Espeleto Expletivo 2.

Katrangan Mesin Slot

Game Espeleto Expletivo 2 wis dadi klasik sing ora ilang relevansi nganti saiki. Slot cukup menarik lan dinamis, sing nyebabake badai emosi lan kesan sing paling apik. Kita bisa ngomong kanthi yakin manawa mesin slot iki mesthi ora bakal bosen.

Mekanika drum tetep padha, lan simbol ing bentuk tengkorak katon apik banget. Grafis lan animasi bisa dibandhingake karo slot sing bubar dibebasake. Sajrone fungsi Fri Spin, pangguna bakal ngumpulake wilds, sing bakal mbantu mbukak multiplier 64x tambahan ing counter. Temtu, Esceleto Expletivo 2 – Iki minangka salah sawijining slot game sing paling apik sing disenengi.

Thunderkick

Sampeyan bisa muter mesin slot thunderkick ing casino online Bet 365.

Fungsionalitas game

Kalebu Espeleto Expletivo 2 Slot ing situs kasebut, pangguna plunges menyang swasana ati sing ora iso dilupakan ing dina Meksiko. Kanthi cara, tengkorak elegan sing tiba ing drum mesin slot ora mungkin medeni wong liya. Nanging, nyenengake. Dadi pemain sing apik banget bisa kalem.

Program game kalebu titik ing ngisor iki:

  • Rotasi kaskatur kanthi multiplier;
  • Wild, sing njeblug simbol tetanggan;
  • Bonus kanthi rotasi gratis;
  • Bonus kanthi multiplier menyang x64.

Pangguna sing seneng main versi demo utawa versi lengkap game, priksa manawa kanggo ngevaluasi Bingo ing topik sing padha. Iku kalebu ing game lan bisa diakses sapa wae sing pengin.

Putaran bonus ing Escleto Expletivo 2

Kaya ing game asli, lan ing Espeleto Expletivo 2 Sequel, ana fungsi simbol simbol. Umumé, slot wis nahan akeh fungsi bonus asli. Nanging, ing kasus iki, uga kalebu fungsi anyar. Dadi, umpamane, tengkorak, sing bakal dadi simbol sing menang, bakal nindakake lagu unik, mula njeblug, kanthi bebas mbebasake papan kanggo simbol anyar sing tiba ing ndhuwur.

Kajaba iku, ana multiplier liyane sing diganti saka 1 nganti 2, 4x, 8X, 16x lan 32x. Sejatine, kaping pirang-pirang gandha kanggo saben menang sing bisa diturunake. Supaya entuk faktor maksimal, enem tahap sing konsisten dibutuhake.

Fungsi Mesin Slot

Fungsi anyar yaiku saben simbol saka Ledakan Ledakan Ledakan, pangguna dadi faktor sing luwih dhuwur. Wild Challs eksklusif ing Drums 2, 3 lan 4. Dheweke ngganti kabeh karakter biasa. Iki ditindakake supaya bisa nambah kemungkinan pamuter kanggo menang. Nalika tiba liar, njeblug wolung karakter. Kabeh padha karo biaya sing larang. Skaths bakal tetep ing panggonan.

Thunderkick

Slot Espeleto Expletivo 2 kasedhiya ing pirang-pirang situs casino online sing populer. Game kasebut duwe demo sing bakal mbantu pamuter wis digunakake lan sinau aturan kasebut. Ing kasus iki, ora perlu registrasi. Mung bakal dibutuhake yen pangguna mutusake kanggo muter dhuwit nyata.

Cara Muter

Mesin slot eskeleto explosivo 2 mung ngontrol. Ana sawetara tombol ing panel sing gampang eling:

  1. Duwit receh mbukak jendhela sing bisa sampeyan taruhan;
  2. Tombol bunder ing sisih tengen nglakokake mburi kanthi mode otomatis utawa manual;
  3. Telung poin mbukak menu kanthi tabel pembayaran lan aturan;
  4. Penutur dipateni saka accansiment swara.

Ing ngisor iki minangka baris kanthi windows windows:

  • Awis – dhuwit ing akun;
  • Gunggunge menang – Pembayaran umum;
  • Taruhan – Jumlah tarif.

TAMPILAN MACAMAWAN ESSAKELETO ELXELETO EXPLOSIVO 2

Drum kasebut rapi ing latar mburi gambar, lan tengkorak wanita ungu nganggo rambut emas lan kembang abang ing sirah yaiku simbol sing dibayar paling dhuwur. Karakter sing isih ana uga ditampilake ing bentuk tengkorak kanthi macem-macem warna lan kanthi dekorasi sing beda. Supaya bisa menang, perlu saka 3 nganti 5 karakter sing padha ing siji baris tiba.

Ing ngisor iki, kita saranake kanggo ngerti tabel pembayaran kanggo mesin slot Espeleto Expletivo 2:

Jeneng simbol

Mbayar

Tengkorak Wanita Violet

Mbayar 5x kanggo 5 ing baris pambayaran

Tengkorak Pink

Mbayar 2.5x kanggo 5 ing baris pambayaran

Tengkorak ijo

Mbayar 1.4x kanggo 5 ing baris pambayaran

Tengkorak Biru

Mbayar 1.2 kanggo 5 ing baris pambayaran

Tengkorak oranye

Mbayar 0.9x kanggo 5 ing baris pambayaran

Tengkorak Biru

Mbayar 0.7x kanggo 5 ing baris pambayaran

Mesin slot rtp

Slot Espeleto Expletivo 2 duwe RTP sing apik. Indikator yaiku 96.9%. Iki nuduhake manawa pamuter duwe kemungkinan menang sing apik.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar