Diamond Wild

Desain Klasik diencerke kanthi inten, jackpotes lan frispins ditampilake ing isoftbet inten berlian diamond. Nawakake winnings ing jumlah nganti 25,000 taruhan saben kombinasi. Dheweke ditanggepi saka Kombinasi Hadiah sing Diklumpukake 20 Garis. Bonus penghargaan penghargaan rotasi lan jackpots kanthi nambah nilai.

Katrangan Mesin Slot

5 Drums melu ing slot game liar. 3 sel dipasang ing njero saben. Dheweke menehi macem-macem karakter sing diklumpukake ing 20 garis tetep. Combo nggawa winnings ing bentuk multiplikasi saka taruhan kasebut. Volatility ing kene dhuwur, lan persentase persentase – Ing tingkat tengah.

Sampeyan bisa muter mesin slot isooftbet ing online kasino Jackpot kutha.

Parameter

Katrangan

Taruhan

0.2 – 200 dhuwit recehan

Pembayaran maksimal

X25000

Ukuran mesin

5 * 3

Prize trek

20 (tetep)

Volatilitas

Dhuwur

Latar mburi

93.2% lan 95.2%

Bonus

Frispins, Jackpotes Progresif

Multiplier

rong puluh – 25,000

Fungsionalitas game

Mesin liar inten sing nampilake kabeh fungsi standar sing ditemokake ing game isooftbet. Sampeyan bisa ngerteni dhewe kanthi rinci ing bagean kasebut «Aturan». Lan saiki kita bakal menehi katrangan ringkes babagan fungsionalitas:

  1. Menu (dhaptar). Mbukak setelan swara lan menehi akses menyang sejarah winnings.
  2. Setelan (garis vertikal). Mbukak bagean karo macem-macem paramèter slot.
  3. Info (i). Tabel pambayaran, katrangan babagan bonus lan transisi kanggo aturan.
  4. Bukak Game (Panah). Ngaktifake rotasi drum sing biasa.
  5. Mode Auto (panah nganggo segitiga). Mbukak setelan spin otomatis (jumlah lan watesan).
  6. Mode Full -ck (Kurung Square). Mbukak game ing layar ndhuwur.

Kita uga nyathet manawa panel kontrol Nampilake taruhan, winnings lan kahanan imbangan saiki. Kabeh iki ndadekake bisa dimainake kanthi gampang lan tanpa masalah.

Babak Bonus ing Berlian Wild

Mesin liar berlian diwenehake karo rong putaran bonus. Sing pisanan diarani – Game gratis. Diuripake saka 3 karakter kanthi prasasat sing cocog. Masalah 8 babak gratis. Sajrone dheweke, kabeh winnings (kajaba berlian liar) ditambahake kaping 2.

Bonus kapindho ing slot liar berlian – Jackpot. Diputer nalika berlian kasebut metu kanthi jeneng «Diamond». Menehi jackpots progresif utawa mekarus ing ngisor iki taruhan umum:

Karakter Musim Panas

Faktor

3

X1

papat

X5

5

x10

6

X50

7

X100

wolung

X1000

9

2500

Cara Muter

Urutane critane ing berlian liar sing gampang lan ora beda karo apa sing diusulake ing mesin kasino klasik. Kanggo entuk menang, perlu kanggo mbuwang drum (diluncurake kanthi tombol tengah utawa ruang) lan ngumpulake kombinasi karakter sing padha. Hadiah disorot dening macem-macem animasi lan kanthi otomatis aken kanggo imbangan.

Kanggo pemain sing luwih berpengalaman, akeh setelan sing kasedhiya ing kene, nggawe gamelan luwih trep. Yen sampeyan bosen corak slot, sampeyan bisa ngaktifake mode otomatis. Ing kasus iki, tetep mung kanggo ngawasi menang lan bonus.

Simbol Mesin Liar Berat Berlian

Game liar liar 11 karakter. Kabeh nampa gambar unik, macem-macem penghargaan lan kemungkinan tiba ing drum. Dheweke dipérang dadi 2 kategori: Biasa – Gawe kombinasi ing garis aktif; Bonus – Aktifake fungsi nalika tiba ing posisi apa wae. Simbol saka kategori pisanan ditampilake ing tabel:

Simbol

X3

X4

X5

Sembarang tandha bar

rong puluh

70

250

Cherry

Telung puluh

250

500

Lonceng

Telung puluh

250

500

Bar kanthi inten

70

250

500

Bar pindho

100

500

1.000

Triple Bar

250

1.000

2,000

Tandha dolar

500

2,000

5.000

Pitu

1.000

5.000

10.000

Berlian liar

2,000

10.000

25,000

Gambar bonus kalebu: inten liar – Ngganti karakter sing dibayar nalika nggawe kombinasi; Game gratis – Scatter, ngluncurake Freespins; Diamond Diamond – Ngaktifake tarik jackpot.

Mesin slot rtp

Aturan slot game berlian nuduhake 2 nilai koefisi rtp – 93.2% lan 95.2%. Nuduhake pisanan babagan njupuk kesempatan ing jackpots dibangun. Kapindho nuduhake kemungkinan main taruhan saka spins biasa.

Kaloro nilai yaiku medium lan menehi kesempatan sing apik kanggo metu ditambah ditambah ditambah. Dilengkapi kabeh faktor sing akeh lan anané bonus. Amarga dheweke, para pemain bisa nampa winnings sing larang regane, nanging mung kanthi jarak (amarga volatilitas sing dhuwur).

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar