Cupids Scratch

Mesin slot cuprisal spinomenal minangka judi sing populer, sing kasedhiya ing pirang-pirang kasino online ing saindenging jagad. Panyedhiya iki nggambarake macem-macem macem-macem game kanggo pangguna, lan sabanjure ora beda karo iki, nanging mung saka pangembang liyane.

Sampeyan bisa muter mesin slot spinomenal casino online Paling taruhan.

Spinomenal

Slot iki dirancang ing jinis katresnan lan kartun, saengga pangguna sing asring seneng karo kartun animasi sing luwih seneng. Slot bisa uga kualitas kanthi kualitas apik ing ponsel lan komputer. Pemain nyedhiyakake 200 pembayaran, sing nuduhake kemungkinan sing menang sing menang, nanging ing wektu sing padha RTP mung 94.5%, ing sumber liyane Indikator iki yaiku 97.19%.

Katrangan Mesin Slot

Iki minangka slot klasik, sing kalebu 5 drum saka 3 garis ing saben wong. Nduwe desain visual standar, yaiku drum kasebut ana ing layar utama ing tengah. Ana telung tombol, mulihake omah, setelan lan ngowahi utawa nyopot musik latar mburi menyang sisih kiwa.

Saka ing ngisor iki, kanthi tradisional, ana tombol kanggo milih ukuran tarif, wiwit rotasi drum, Nelpon sertifikat lan aktifake game otomatis. Kabeh pancen jelas manawa pamula bisa digunakake kanthi cepet lan cepet miwiti muter. Taruhan digawe dening dhuwit recehan game internal sing dituku kanggo jumlah dhuwit sing padha. Ukuran tingkat minimal yaiku $ 0.2. Sampeyan bisa nyelehake $ 200 kanthi sabisa.

Fungsionalitas game

Mesin slot cupid cuprat duwe 3 larik gambar lan 5 drum, para pangembang, para pangembang sing nyiptok 20 garis sing menang. Iki minangka RTP sing asor, nanging nyata ing 94.5%. Dening indikator modern kanggo slot, iki sithik, mula pangembang sing dilengkapi mesin slot kanthi pirang-pirang bonus, luwih saka sing ora ana.

Spinomenal

Kajaba iku, ing mesin, ana game bonus lan multiplier maksimal 4000. Game bonus diaktifake nalika simbol bonus khusus. Pangguna duwe kesempatan kanggo nambah modal, sing nggawe game luwih nyenengake lan jenuh karo wektu sing nyenengake.

Babak Bonus ing Cupids Chratch

Kaya ing pirang-pirang mesin slot liyane, bonus bonus ing cuperi cupid diluncurake nalika kahanan tartamtu ketemu. Khususé, simbol bonus kudu metu kaping tartamtu ing saurutan.

Yen kedadeyan kasebut, pamuter duwe kasempatan kanggo nambah winnings kanthi asil positif acara kanthi kaping tartamtu. Jumlah sing menang gumantung saka nilai pasuryan saka karakter sing tiba, nanging nalika tiba kanthi pratandha konvensional simbol liar, Winnings dibentuk preduli saka jinis gambar ing antarane dheweke. Game bonus dumadi kanggo ngetokake hadiah kanggo 5 bruwang sing apik tenan. Ing sisih kiwa layar nuduhake dhaptar kabeh hadiah lan ana tombol wiwitan rotasi.

Cara Muter

Proses muter cuperi Cupids Slot video cukup prasaja lan ora beda karo mesin liyane. Tumindak ing ngisor iki kudu ditindakake:

  1. Pisanan pilih ukuran tombol taruhan «+» lan «-». Pengembang wis nyedhiyakake kemungkinan milih tingkat 20 sen kanthi padha karo dhuwit recehan.
  2. Ing sisih ngisor layar ing tengah Ana tombol gabungan kanggo rotasi wiwit, nelpon sertifikat lan ngowahi mode game otomatis. Pangguna mencet tombol wiwitan utawa mesin, yen dheweke ora pengin menet ing saben-saben.
  3. Yen kombinasi menang, jumlah bakal diakoni sesuai karo koefisien saiki.
  4. Sajrone game ana macem-macem karakter khusus sing menehi rotasi gratis. Contone, ati menehi pangguna 1 muter.

Karakter mesin cuplid cuplor

Jinis karakter ing ngisor iki kalebu mesin slot awal cupid:

  • Huruf K, Q, J, A;
  • 2 kaca tingal kanthi ngombe;
  • ati menehi 1 muter;
  • Beared karo jantung sing gegandhengan – bakal monggo koefisien x160;
  • Pangeran – Masalah multiplier X200;
  • Cincin Pernikahan – mbentuk multiplier x160;
  • Putri – Pangguna diwenehake karo pirang-pirang X200 -Library.

Simbol khusus melu:

  • Freespins;
  • Simbol Scatter;
  • Game Bonus;
  • Alat Chets;
  • Penghargaan ing no-win;
  • Liar.

Cara tradisional, simbol alam bébas ngganti sing ilang kanggo garis sing menang. Mundhak saka huruf sing gampang mbentuk multiplier sing suda. Yen simbol bonus tiba ing saben drum, game bonus diwiwiti.

Mesin slot rtp

Saben mesin slot duwe indikator kayata RTP. Iki minangka nilai sing ditulis ing persentase, nyatakake bagean kasebut sing dienggo, sing pungkasane bakal bali maneh. Kanggo sawetara sumber, iku 94.5%, ing liyane luwih saka 97%, sing akeh banget. Iki nuduhake yen isih ana 4.5% ing kasus apa wae, bakal entuk casino ing ngendi sampeyan muter mesin.

Nanging supaya bisa entuk 94.5%, perlu ngasilake paling ora 180 rotasi. Iki kanggo alesan kasebut, dianjurake kanggo muter dhisik ing mode demonstrasi, banjur menyang mode game kanggo dhuwit nyata. Slot – Iki gambling sing ana gandhengane karo biaya gedhe lan pembayaran cilik.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar