Review kasino CosmicSlot: Oktober 2022

CosmicSlot casino iku sawijining online gambling house, kang wis makarya wiwit 2020. Nawakake sawijining tukang game liwat 8.000 game kabeh limo, liwat 50 panyedhiya game (akeh kang karo jeneng donya-swara), sistem bonus akeh-undakan sange kanggo pemain anyar & ana & ndhukung nomer sanget basa antarmuka game. Pembaca uga bakal seneng ngerti manawa nawakake luwih saka 20 saluran ngisi & mundur. Dina iki, mbukak lawang kanggo meh kabeh negara donya.

Bonus:252% nganti $3500
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
Nganti $3500 + 200FS
bonus sambutan
Entuk bonus

Situs web resmi

Cosmicslot.com dibukak ing Inggris minangka standar. Bisa diowahi (gumantung saka lokasi pemain, owah-owahan bisa uga ora diidini) menyang Polandia, Norwegia, Jerman, Portugis, Prancis, Italia, Yunani, utawa Finlandia (antara liya) & sawetara variasi regional (contone, Inggris Kanada).

situs web kosmik

Panggonan gambling dilakokno dening perusahaan ibu kedhaftar ing Curacao. Lisensi gambling ditanggepi ing Antillen Walanda.

Fasilitas hiburan nawakake game katrampilan & kesempatan. Lan duwe program afiliasi sing apik tenan (13aff.com). Dadi mangga, welcome kanggo mangerteni rincian liyane.

Piranti lunak

Fokus utama CosmicSlot slot video. Slot nggawe cara liwat setengah saka jumlah total game kasebut ing gambaran Brief ndhuwur. Liyane dikuwasani dening game kertu, game table, game bakul urip & sawetara jinis lotre cepet (contone, Keno).

kosmik- slot

Gumantung ing lokasi pamuter, dhaptar game sing kasedhiya & panyedhiya bakal beda-beda. Ing sawetara negara, sing terakhir bisa dadi luwih saka 50 jeneng, nanging ing liyane, bakal ana 20-30. Jeneng sing paling banter kalebu panyedhiya kasebut:

  • Yggdrasil
  • Dolanan Pragmatik
  • NetEnt
  • BetSoft
  • Tom Horn
  • Spinomenal
  • Bgaming
  • Play n ‘GO.

Minangka kanggo slot, padha dipérang dadi kategori iki:

  • Anyar
  • Popular
  • Panas
  • Tepak & Menang
  • Jackpot
  • Megaways.

Opsi telusuran cepet ditindakake kanggo nemokake jeneng game utawa panyedhiya. Dhaptar panyedhiya sing kasedhiya dumunung ing sangisore telusuran cepet. Saliyane kabeh, ana menu sing diarani ‘Aviator’, yaiku kanggo game sing populer saiki kanthi jeneng sing padha, sing wis nyenengake jutaan pemain ing saindenging jagad. Sawetara wong nganggep minangka cara sing paling gampang & luwih nyenengake kanggo menang & tuwuh tumpukan dhuwit ing saldo.

Antarane slot , Game of the Month ditampilake, sing ngidini menang itungan casino internal, kang banjur diijolke menyang free muter (FS) ing nyimpen ing casino.

casino urip

Ing game casino urip kalebu 120 jeneng (lan lagi replenished). Nalika muter video slot biasane bisa kanggo dhuwit & kanggo kapentingan, Live Games mung diputer kanggo dhuwit nyata. A tukang game bisa nemokake ing dhaftar opsi kayata baccarat, blackjack, monopoli, roulette, craps, keno & plethora saka variances.

kosmik-urip

totoan olahraga

Saiki ora ana taruhan olahraga ing CosmicSlot. Kita bakal ngandhani pembaca yen ana owah-owahan ing mangsa ngarep.

Versi seluler saka CosmicSlot

Situs web kasebut bisa dimainake kanthi sampurna ing platform seluler amarga desain antarmuka sing wicaksana ing bagean teknologi & visual.

kosmik-mobile

Kita wis nyoba ing luwih saka rolas resolusi layar, loro ing tablet & ing telpon biasa & katon Gamelan. Aplikasi seluler sing bisa didownload saka casino durung kasedhiya ing App Store utawa Google Play. Langganan nganyari kanggo ngerteni luwih dhisik kapan app bakal kasedhiya.

Proses registrasi

Kanggo ndhaftar minangka pemain anyar, siji kudu mencet tombol Sign Up (tengen ndhuwur ing antarmuka) & isi rong layar data. Ing layar pisanan, sampeyan kudu nuduhake email, jeneng pangguna, sandhi (+ konfirmasi) & nuduhake kode promo (yen ana). Sawise disetujoni luwih saka 18, siji bakal nerusake menyang layar kapindho, ing ngendi kolom data kasebut kudu diisi: jeneng, jeneng, tanggal lahir, negara, mata uang standar sing disenengi (ora bisa diganti ing mangsa ngarep), kutha, kode pos, alamat, nomer telpon & gender. Sawise iku, mung pencet tombol ‘Rampungake Registration’.

kosmik-registrasi

Diijini kanggo muter kabeh macem-macem game sawise verifikasi registrasi kanthi ngeklik link ing pesen e-mail sing diterusake menyang alamat email sing dituduhake. Siji uga bisa nyetor dhuwit ing wektu iki nanging elinga yen kanggo mbatalake dhuwit, sampeyan kudu ngalami proses identifikasi adhedhasar dokumen ID resmi.

Replenishment & mundur total ing CosmicSlot

Kanggo ngisi maneh & mbatalake, sawetara saka 20+ cara sing digunakake yaiku: EcoPayz, kertu bank & transfer, NeoSurf, Interac, Neteller, Jeton, WebMoney, Zimpler, Skrill, Sofort & sawetara cryptocurrencies + metode geo lokal sing gumantung ing lokasi.

kosmik-simpenan

Ana simpenan minimal € 20, maksimal € 10.000 saben transaksi lan / utawa saben dina (operator pembayaran bisa uga duwe watesan aktif liyane, mula elinga).

Watesan penarikan padha & uga bakal gumantung ing watesan saluran – sawetara bisa uga duwe tutup maksimal sing luwih cilik.

Sistem bonus ing CosmicSlot

Kabeh bonus ing CosmicSlot wis simpenan-diikat. Kanggo 4 sing pertama, tukang game entuk + 252% saka jumlah sing disimpen (nganti € 3,500) ditambah 200 FS. Ana divisi ing antarane wong-wong mau ing volume.

kosmik-bonus

Bonus akhir minggu bisa digunakake kanggo replenishment ing dina-dina tartamtu ing minggu nalika bonus Reload mung dianggo saben dina. Ana uga program Kasetyan, kang nambah 7% saka Cosmic dhuwit recehan (itungan internal CosmicSlot) kanggo saben simpenan digawe, kang mengko diijolke kanggo advancements game ing nyimpen.

Paling ora, nanging paling ora – Cashback saben minggu, ngasilake 10% saka kerugian mingguan (ditutup € 300), uga bisa ditindakake sawise setor. Fitur anyar liyane saka casino punika andha VIP karo 5 undakan, kang fokus ing sipat kayata apik cashback, liyane dhuwit recehan & FS, wagers cilik & awis saben minggu luwih gedhe.

review Video saka CosmicSlot

Ing review video iki, siji bisa mangerteni fitur saka casino CosmicSlot marang ing informatif & loropaken, nuduhake gambar & sawetara pangolahan game. Sekeca!

Kaluwihan & cacat saka CosmicSlot

Kita nemokake plus & minuses saka CosmicSlot.

Kaluwihan:

  • Dhaptar game, panyedhiya, mata uang sing didhukung & saluran pembayaran
  • Kasedhiyan mode demo game
  • lisènsi gambling resmi
  • Antarmuka gaya kosmik sing keren
  • Dhukungan klien sing ramah bisa digunakake 24/7

Toko internal kanggo ijol-ijolan & tuku fitur ing game.

Minus:

  • Sawetara negara diwatesi (nganti 10)
  • Kapitalisasi penarikan maksimal saben wulan / minggu
  • Mung bonus adhedhasar simpenan, tanpa simpenan.

FAQ

Apa lisensi CosmicSlot?
Apa sing kudu ditindakake yen situs web ora kasedhiya?
Apa ana taruhan olahraga cyber?
Carane kanggo muter free ?
Sapa sing bisa nggunakake bonus saka casino?
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar

Apa lisensi CosmicSlot?
Iku lisensi #8048/JAZ2019-049 ditanggepi dening Pemerintah Pusat Antillen Walanda.
Apa sing kudu ditindakake yen situs web ora kasedhiya?
Coba layanan VPN & ngindhari negara sing diwatesi, sing ora bisa digunakake.
Apa ana taruhan olahraga cyber?
Ora.
Carane kanggo muter free ?
Coba mode demo game, sing akeh banget. Nanging mbatalake winnings ing dhuwit nyata ora bisa ing skenario iki.
Sapa sing bisa nggunakake bonus saka casino?
Sembarang punter mentas kadhaptar sing nggawe simpenan & sing gamblers ana sing simpenan casually.