Review saka Cheeky Bingo casino 2023

Cheeky Bingo punika casino karo gaya dhewe, didegaké ing 2006. institusi makaryakke ing lisensi saka UK lan Gibraltar. Situs kasebut mung kasedhiya ing basa Inggris. Senadyan iki, bookmaker populer karo gamblers. Pangguna ngormati padhang, desain kaca mboten umum, pandhu arah prasaja lan macem-macem hiburan gambling. Kajaba iku, casino sugih ing free game lan bonus. Nanging, panyiapan ora tansah kasedhiya. Mulane, sampeyan kerep kudu nggunakake VPN.

Promo Code: WRLDCSN777
£40
bonus sambutan
Entuk bonus

Situs web resmi Bingo Cheeky

Antarmuka casino digawe ing gaya kuning-ungu. Printah aktif disorot lan disorot. Antarane hiburan gambling kasedhiya:

  • bingo;
  • slingo;
  • mesin slot.

situs web nakal

Senadyan jumlah cilik saka tab, sawetara game ageng. Lan kanggo sing seneng njupuk risiko, mesin slot kanthi skor gedhe diselehake ing kategori sing kapisah. Bookmaker ora nyedhiyani totoan olahraga.

Soft (mesin slot)

Situs kasebut nyedhiyakake mesin slot saka pangembang utama:

  • NetEnt;
  • Microgaming;
  • Macan abang;
  • NovomatiC;
  • Playtech lan liya-liyane.

nakal slot

Kanggo penak, padha dikategorikaké. Kaca casino dhewe dilengkapi search. Lan yen sampeyan ana ing mangu bab milih slot machine, ana tab “anyar lan eksklusif”. Isine koleksi game populer lan mentas muncul. Antarane mesin paling misuwur:

  • Pesta Emas;
  • Favorit Fluffy;
  • Rejeki Iwak Emas;
  • Irish Frenzy;
  • Race Day lan liyane.

Saben mobil kasedhiya ing versi demo. Sampeyan bisa familiarize dhewe karo prinsip lan mekanisme saka operasi lan mung banjur nggawe taruhan. Ing sawetara game, ana kasempatan kanggo menang free muter lan bonus liyane saka institusi.

Bingo lan slingo

Kasino misuwur kanthi macem-macem bingo lan slingo. Situs presents variasi karo nomer bal saka 30 kanggo 90. Kajaba iku, ana kamar ngendi sampeyan bisa muter free .

casino urip

Kanggo sing seneng format nyata-wektu, bookmaker wis nambah game karo dealers urip. Padha dirancang minangka acara hiburan. Kanggo muter ing mode iki, mung pilih program sing disenengi lan klik “muter”. Yen ora ana kepinginan kanggo melu, sampeyan bisa nonton gamblers liyane.

live nakal

Sampeyan bisa ngerteni babagan rincian saben siaran lan aturan kanggo melu acara kasebut kanthi ngeklik tombol “info liyane”. Aja manawa kanggo mriksa wong metu. Yen ora, ana risiko ora entuk hadiah sing dikarepake lan mbuwang wektu.

Versi seluler saka Cheeky Bingo

Sampeyan bisa muter ing casino loro saka PC lan saka telpon. Ing kasus iki, aplikasi ora perlu diundhuh. Cukup mbukak situs web institusi kasebut saka browser smartphone. Kaca bakal kanthi otomatis nyetel piranti lan mbukak ing format seluler. Versi kanggo telpon ora beda karo versi komputer. Nduwe fitur sing padha, antarmuka sing padha lan pandhu arah sing padha. Nanging, muter saka smartphone duwe sawetara kaluwihan:

  • sampeyan bisa muter saka ngendi wae lan kapan wae;
  • ora perlu ngundhuh;
  • kasedhiya ing IOS / Android;
  • kompatibel karo piranti apa wae, preduli saka model lan kekuwatane;
  • trep kanggo muter;
  • sampeyan bakal tansah ngerti bab acara paling anyar saka Bookmaker ing.

nakal-mobile

Kauntungan utama versi seluler yaiku aksesibilitas. Telpon, ora kaya komputer, tansah ana ing tangan. Mulane, sampeyan bisa mbukak casino ing sembarang wektu, manggonake taruhan utawa melu ing acara favorit. Nanging, malah yen sampeyan muter ing PC, iki ora mengaruhi winnings ing sembarang cara. Kapabilitas kabeh pemain padha. Iku cukup kanggo muter ing moderat lan ora resiko jumlah gedhe. Banjur luck bakal ana ing sisih sampeyan.

Carane mlebu kanggo Cheeky Bingo

Kanggo muter ing casino, sampeyan kudu nggawe profil. Iki mbutuhake sawetara menit lan mbukak kemungkinan ing ngisor iki:

  • taruhan dhuwit nyata;
  • nyokong;
  • statistik game;
  • bonus saka situs;
  • komunikasi karo pemain liyane;
  • partisipasi ing game karo jackpot amba;
  • versi demo saka mesin slot;
  • free kamar game.

nakal-registrasi

Fitur kasebut ora kasedhiya tanpa registrasi. Pangguna mung bisa kenal karo situs kasebut, aturan institusi lan garis hiburan. Kanggo nggawe akun, klik “Ndaftar” ing pojok tengen ndhuwur. banjur:

  • Ing tahap pisanan, pilih negara lan mata uang, ketik email lan gawe sandhi.
  • Ing langkah kapindho, ketik data miturut paspor.
  • Ing langkah katelu, ketik data saka panggonan panggonan, nomer telpon lan, yen pengin, langganan newsletter saka bookmaker.
  • Klik “Gawe akun”.

Sawise registrasi, sampeyan bakal bisa nggunakake casino lan nggawe taruhan. Nanging ora bakal bisa kanggo mbatalake jackpot. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngliwati verifikasi. Yaiku, upload scan dokumen identitas menyang sistem. Data kasebut dilindhungi lan ora ditransfer menyang endi wae. Sampeyan bisa ngliwati identifikasi liwat layanan dhukungan lan liwat akun pribadhi. Elinga yen sampeyan menehi informasi sing salah nalika nggawe profil, akses menyang institusi bisa diblokir. Verifikasi dokumen mbutuhake rata-rata 2 dina, gumantung saka jumlah aplikasi.

Depositing lan mbatalake dhuwit ing Cheeky Bingo

Kanggo nggawe totohan ing casino lan kenek jackpot, sampeyan kudu replenish dompet. Transaksi finansial diatur dening tombol kasir ing pojok tengen ndhuwur. Ing kana sampeyan bakal nemokake riwayat pembayaran, celengan lan penarikan. Sampeyan uga bisa ngatur ing akun pribadi. Antarane cara pembayaran sing kasedhiya:

  • kertu debit (Visa, Maestro, Mastercard, PaySafeCard);
  • dompet elektronik (PayPal, Neteller, Skrill);
  • Google/Apple Pay;
  • transfer bank;
  • imbangan mobile lan liyane.

Dhaptar sistem pembayaran ekstensif supaya saben pangguna bisa nemokake dhewe. Dhuwit dikreditake kanthi cepet. Nanging penarikan dana gumantung saka cara pembayaran sing dipilih. Rata-rata, penarikan njupuk saka 1 nganti 5 dina. Institusi kasebut ndhukung 4 mata uang – dolar Kanada, pound sterling, euro lan dolar.

sistem bonus Bingo Cheeky

Bookmaker ora bisa gumunggung nomer akeh promosi. Nanging institusi duwe kesempatan kanggo muter game karo jackpot gedhe lan nambah winnings kaping pirang-pirang. Uga ing antarane tawaran sing kasedhiya:

  • bonus sambutan. Kanggo nampa, sampeyan kudu simpenan paling 10 pound lan nggawe taruhan pisanan. Sawisé iku, pangguna diwenehi 40 pound bonus kanggo muter bingo.
  • Puter drum. Promosi ngijini sampeyan kanggo menang tiket bingo lan hadiah awis sing mengko bisa cashed metu.
  • Bingo. Tuku karcis kanggo ndudohke lan menang hadiah saka institusi.
  • Hadiah saben dina gratis (dhuwit, tiket lotre, giliran gratis).
  • Raffle saka 100.000 pound.

promosi nakal

Dhaptar promosi dumunung ing tab “promosi”. Ana uga aturan kanggo nggunakake saben bonus. Kepatuhan karo syarat kasebut wajib, yen ora promosi bakal dibatalake. Kanggo njupuk kauntungan saka promosi tartamtu, pilih salah siji sing kapentingan lan klik tombol “info liyane”. Ana ora dadi akeh bonus saka Bookmaker. Nanging apa sing kurang digawe dening game nuduhake, menang-menang tiket lotre, lan acara khusus sing duwe kasempatan kanggo mencet jackpot amba.

Review Video Cheeky Bingo

Review video bakal nuduhake donya Cheeky Bingo saka njero. Sampeyan bakal weruh carane akun pribadi pangguna katon, ngerti carane nggunakake. Kajaba iku, sampeyan bakal sinau babagan kesalahan pamula sing khas lan kenal karo cara kanggo nambah kamenangan kaping pirang-pirang.

Pros lan Cons saka Cheeky Bingo

Cheeky Bingo populer karo gamblers. Pemain ngormati warna-warni, antarmuka asli, sawetara saka sudhut hiburan lan pandhu arah prasaja. Uga, pangguna seneng karo sistem bonus sing dikembangake, acara sing menarik ing wektu nyata. Nanging, kaya casino sembarang, institusi wis drawbacks.

pro Minus
Desain situs asli Ora totoan olahraga
Great macem-macem game Ora kasedhiya ing pirang-pirang negara
Versi seluler sing trep sing ora perlu diundhuh Mung ndhukung Inggris
Versi seluler kompatibel karo piranti apa wae Periode mundur total
Akeh game gratis kamar Free asring overcrowded
Fokus utama ing bingo lan slingo

Apa utawa ora kanggo muter Cheeky Bingo iku pilihan pribadi. Nanging, bookmaker wis mbuktekaken dhewe ing sisih apik, lan iki nyatet dening paling kedhaftar. Wigati dimangerteni manawa casino ora kasedhiya ing pirang-pirang negara. Mulane, sampeyan kudu golek solusi kanggo nggunakake.

Pitakonan sing kerep ditakoni babagan kasino

Apa casino dilisensi?
Apa ana layanan dhukungan?
Iku free kanggo muter?
Apa simpenan minimal lan jumlah penarikan minimal?
Apa ngirim aku yen aku ora bisa ngetik casino?
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar

Apa casino dilisensi?
Ya, panyiapan kasebut dilisensi dening Inggris lan Gibraltar.
Apa ana layanan dhukungan?
Ya, para ahli njawab watara jam.
Iku free kanggo muter?
Ya, kamar karo game free kasedhiya ing situs.
Apa simpenan minimal lan jumlah penarikan minimal?
Watesan sing ajeg dianyari dening administrasi casino. Mulane, dianjurake kanggo njlentrehake informasi ing situs web institusi kasebut.
Apa ngirim aku yen aku ora bisa ngetik casino?
Yen situs ora kasedhiya, gunakake VPN utawa "pangilon" sing bisa digunakake.