Buffalo Ways

Industri iGaming nawakake akeh mesin slot sing diisi tema kewan. Dhewe, lobi saka Casino Donya ngisi pembangunan kanthi kebo — wakil sing kuwat saka jagad kewan. Panyedhiya Microgaming ing awal 2023 nilani mesin slot kebo asli asli, sing sampurna nglengkapi koleksi kasebut kanthi topik sing padha. Game umume cocog karo format umum sing ditampa saka spins sing duwe bathi kanthi ngarsane rotasi lan multiplier. Pemain ngenteni lelungan sing apik liwat Amerika Amerika kanthi menang sing akeh banget karo koefisien x12000.

Katrangan Mesin Slot

Tumindak utama game kasebut dianakake ing spasi terbuka Amerika, sing ditangani kebo sing kuat. Pamuter bakal mbukak antarmuka sing padhang, ing endi drum kasebut meh ana ing saindenging layar kabeh. Rounds diiringi trek musik sing apik, sing bebarengan ngatasi lan motivasi.

Game kasebut luwih tujuane ing proses game tradisional. Desain maksimal, setelan sing gampang, kekurangan game bonus plot — Kabeh iki bakal ngapresiasi para pendukung klasik genre.

Microgaming

Nanging sampeyan ora kudu bosen, amarga kebo lan pedunung liyane bawana Amerika nyiapake kejutan sing nyenengake, koefisien dhuwur lan nambah multiplier. Pembentukan hadiah hadiah miturut pilihan 4096 kanggo pembayaran bakal menehi hadiah sing regane lan penghargaan sing regane sanajan ikon biasa.

Fungsionalitas game

Latar mesin slot minangka gampang — Pangembang mung nggawe pigura oranye sing shimmering. Pramila pamuter pamuter langsung tiba ing drum sing diwenehake miturut skema 6–papat. Sel kasebut bakal kapenuhan gambar sing negesake tema utama.

Nalika kebetulan karo 2+ chain unsur sing padha, keseimbangan pamuter bakal nambah koefisien tabular. Set karakter kalebu gambar biasa lan khusus — Liar, skatter.

Panel game dumunung ing sisih tengen. Kanggo nggunakake tombol intuisi bakal gampang sanajan kanggo pamula. Ana uga tombol kanggo setelan swara, opsi liyane, miturut kekarepan para pemain.

Sampeyan bisa muter mesin slot mikrogaming ing casino online Main AMO.

Babak Bonus ing Buffalo

Cara Game Buffalo ing babagan Rounds Bonus nawakake seri spins gratis. Dheweke diluncurake nalika sluts katon ing layar:

  • 3 buyar bakal nyedhiyakake 8 frispins
  • 4 buyar — 15 Frispinov
  • 5 buyar — 25 Frispinov
  • 6 buyar — 100 Frispins

Frispins kerja ing mode biasa, nanging alam bébas ngganti gambar game kanggo luwih apik, miwiti multiplier. Melu ing pambentukan kombinasi hadiah, unsur liar bakal nuduhake multiplier menyang X5, kanthi signifikan nambah koefisien tabular. Saperangan Wylld ngringkes regane Multiplayer.

Microgaming

Fitur utama yaiku pamuter bisa ngluwihi mburi kanthi gratis 5, 15, 25 lan 100 frishto. Tambahan fs pass miturut aturan ing ndhuwur.

Cara Muter

Mesin slot dirancang kanggo situs casino online, saengga main cara kebo bisa kanthi milih salah sawijine. Game diwiwiti saka piranti apa wae, njupuk format sing dibutuhake, miturut ukuran layar.

Ing tahap pertama, pemain, utamane pamula, kudu luwih kenal karo aturan, setelan, koefisien. Sawise iku, sampeyan bisa nerusake kanthi bebas kanggo nyelehake taruhan saka 0.4 nganti 20 dhuwit recehan lan ngluncurake drum. Rong putaran babak kasedhiya ing game:

  • Biasa — Nalika sawise saben bali ana kesempatan kanggo ngganti tarif
  • Otomatis — Punggung kasebut ditindakake tanpa partisipasi pamuter kanthi affixing awal nilai

Ing kasus terakhir, pamuter bisa milih nomer babak. Klik Klik ing tombol bakal mungkasi game kapan wae. Kanggo wiwitan, bakal migunani kanggo nggunakake versi demo sing ditindakake tanpa registrasi. Roads gratis ngidini sampeyan ngerteni fitur accrualal, Kripik, sijine strategi ing praktik tanpa risiko milih taktik sing menang dhewe.

Cara Munding Simbol Mesin Simbol Mesin

Enem drum bakal isi gambar tematik, nggawa koefisien paling dhuwur nalika rantai 6 unsur ngumpulake. Pemain bisa nyana koefisien paling dhuwur ing ngisor iki:

  • Kertu 9 — X2.5
  • Kertu 10 — X2.5
  • Valet — X3
  • Lady — X3
  • king — X3.75
  • raccoon — X5
  • Eagle — X5
  • bear — X6.25
  • kebo — X7.5

Liar lan Skatter Aja mbentuk kombinasi dhewe, diaktifake eksklusif kanggo fungsi ngganti lan ngluncurake frespins. Tabel keuangan tansah ana ing tangan. Kapan wae bisa dibukak supaya bisa kenal karo koefisien.

Mesin slot rtp

Panyebaran dhuwur lan RTP 96.04% nyedhiyakake kemungkinan kamenangan sing apik. Potensial sing saya tambah karo seri Frispinov sing apik kanggo ngevaluasi kabeh wong kanthi ngluncurake mesin slot ing situs kasino sing paling apik.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar