Book of aztec

Slot «Buku Aztec» Saka perusahaan «Amatis» bakal ngidini saben pangguna ngrasakake peneliti lan terjun menyang jagad kuna. Pamuter bakal nampilake macem-macem simbol, 5 drum, 3 larik, 10 garis menang lan mburi gratis. Mbukak buku Aztec, sampeyan, bebarengan karo prawan lelungan sing apik, bukak hadiah sing ana.

Sampeyan bisa muter mesin slot online kasino pinup.

Katrangan Mesin Slot

Kitab Aztec Slot digawe ing jinis Mesir kuna, Amerika lan peradaban kuno. Game kasebut kasedhiya ing komputer pribadi lan ing tablet utawa ponsel. Mesin slot duwe volatilitas rata-rata lan 96% RTP. Lapangan dolanan kalebu limang gelum lan sepuluh garis. Rating paling murah 0.10 $. Tingkat maksimal 5 dolar. Fitur utama mesin yaiku Buku Mekanik, Ngembang simbol, Wilds Khusus. Menang maksimal ing sembarang mesin kasebut 5 ewu dolar.

Buku Aztec sing dipimpin dening Perusahaan Donya sing misuwur ing Amatic. Plot kasebut adhedhasar buku Aztec, yaiku regane utama pemburu bandha. Ing tengah plot yaiku archeeolog cah wadon sing mbantu pamuter ngatasi dalan thorny sing kompleks lan golek buku sing ngurmati.

Unsur utama Bebungah Kabar Buku Slot Aztec karakter, kalebu patung emas, potret karakter utama lan peta Nominal Nominal. Saliyane jinis dhasar, mesin slot nampa buyar. Fungsi saka jinis iki yaiku kanggo ngaktifake Freespins lan ngganti barang liyane.

Sadurunge miwiti main buku Aztec, pangguna kudu ngevaluasi kabeh risiko. Komponen penting kanggo game sing sukses yaiku level bali, sing kudu dibandhingake karo jumlah dhuwit ing bankroll lan pilih tarif sing cocog.

Fungsionalitas game

Buku Mesin Slot Aztec bakal kaget pangguna kanthi implementasine hadiah sing menarik sing kasedhiya bebarengan karo peluncuran rotasi gratis. Intine fungsi simbol sing gedhe-gedhe mubeng manawa sadurunge undhangan, slot milih simbol sing berkembang, sing bakal menang ing drum ing drum kasebut.

Bunder bonus ing buku Aztec

Buku mesin Slot Aztec duwe pirang-pirang bonus bonus. Coba dheweke ing ngisor iki:

  • Spins gratis minangka tujuan petualangan ing buku mesin slot aztec. Mangkene yen pangguna dipantau dening Hadiah tumindak sajrone wektu nggambar 10 rotasi gratis. Sampeyan bisa entuk akses menyang wong-wong mau kanthi nglumpukake kombinasi telu, papat utawa lima gambar sing padha. Kanggo iku, pamuter kasebut ana ing ganjaran: 3 gambar x2 total taruhan, 4 gambar saka x20 total taruhan, 5 gambar saka x2000 taruhan X2000;
  • Gamble minangka mode khusus ing mesin slot, yaiku format gambar sing beda banget. Ana, para peserta kudu milih peta kanggo setelan utawa warna. Yen nyoba iki sukses, mula mesin slot ngisi X2 sing menang saka tingkat kasebut. Yen pangguna ngira setelan kasebut, mula winnings saya tambah dening x4.

Cara Muter

Sadurunge miwiti main buku Aztec, sampeyan kudu sinau aturan lan syarat. Iki bakal mbantu nambah kasempatan kanggo menang. Intine game yaiku milih taruhan, muter drum lan nampa hadiah babakan dhuwit. Saben muter bisa uga nemtokake lan menehi pamuter utama. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu tiba ing garis utama kombinasi 5 potret saka petualangan. Kajaba iku, kombinasi dibentuk saka rong gambar loro utawa luwih kanthi singa lan piramida, paling sethithik 3 denominasi kertu utawa buku.

Ing Kitab Aztec Slot, sym simbul dhasar lan hadiah ditemokake. Wilde lan Skatter digabungake dadi siji unsur. Peran kasebut dimainake dening buku kasebut. Yen katon ing drum, bisa mbantu ngrampungake kombinasi kanggo menang. Yen paling ora telu gambar, mula pangguna bakal duwe frispins gratis. Diusulake kanggo milih unsur bonus sing berkembang sing bakal ditindakake nalika muter mini. Supaya bisa miwiti proses, sampeyan kudu ngeklik 10 buku kasebut. Kabeh pembayaran sing ditampa pangguna sajrone rotasi gratis diringkes lan ditransfer menyang akun game.

Buku Karakter Mesin Pidato Aztec

Sembarang kombinasi sing menang saka paling ora telung tandha-tandha sing padha, sing kudu metu. Yen kombinasi karakter katon bebarengan ing macem-macem baris, mula dibayar kasebut diringkes. Sajrone rotasi, gambar ing ngisor iki bisa uga katon:

  • Prawan saka $ 100 nganti 50 ewu dolar;
  • Gunung Emas saka $ 50 nganti 20 ewu dolar;
  • Iwak lan singa saka $ 50 nganti $ 7,500;
  • A, saka saka 50 dolar nganti $ 1,500;
  • Q, J, 10 saka 50 dolar nganti sewu dolar.

Alam bébas lan skatter ing buku slot Aztec minangka buku kuna sing ngganti kabeh gambar ing game kasebut lan melu kombinasi sing menang. 3, 4 lan 5 Nggawe pangguna sing menang $ 200, rong ewu dolar utawa 20 ewu dolar. Kajaba iku, skatter ngluncurake bunder Free Freespins lan bisa uga ana drum apa wae.

Sepuluh Spins Gratis Gratis bakal diluncurake sawise skath katon kaping telu utawa luwih ing posisi apa wae ing drum. Sawise iku, buku bakal ditampilake ing layar sing gambar sing bakal dipotong. Salah sawijine bakal nggambarake simbol bonus. Frispins diputer, lan simbol sing dipilih nambah drum, nggawa ganjaran dhuwit. Yen telung utawa luwih spatter katon sajrone fungsi kasebut, banjur sepuluh rotasi diisi. Sawise proses rampung, pamuter bakal nampa pembayaran.

Supaya bisa nambah winnings sajrone muter pungkasan, perlu melu ing risiko. Pangguna diluncurake ing awake dhewe. Kertu sing ditutup bakal katon ing layar. Werna bakal kudu ngira pamuter. Yen pilihan kasebut dadi bener, iki bakal nggawa pambayaran kaping pindho. Yen setelan kasebut diuripake kanthi bener, mula winning kasebut diklambahake 4. Yen ana pangguna kasebut salah, dheweke ora nampa hadiah lan mlebu ing mode game utama.

Buku Mesin Slot Aztec nggabungake grafis sing warni, desain sing nyenengake lan Panel Kontrol sing trep. Ana pilihan akeh taruhan, diwiwiti saka minimal (0.$ 10) lan mungkasi kanthi maksimal ($ 100). Lan matur nuwun kanggo menang sing paling dhuwur, pangguna bisa uga manawa dheweke bakal nampa hadiah kasebut.

Mesin slot rtp

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, buku mesin RTP RTP Aztec yaiku 96%.

Iki minangka asil sing cukup apik, sing njamin pangguna menang sing apik. Ing ngisor iki nuduhake sampeyan kanggo ngenalake tabel pembayaran lan karakteristik:

Simbol

Pembayaran

10, j, q

X5, x25, x100

A, k

X5, x40, x150

Leo, iwak

X5, x30, x100, x750

Piramida

X5, x40, x400, x2000

Buku

X20, x200, x2000

Golek petualangan

X10, x100, x1000, x5000

Karakteristik buku mesin Slot Aztec:

Jumlah baris

sepuluh

Jumlah drum

5

Tingkat paling murah

0.10 $

Tingkat maksimal

100 dolar

Koefisien minimal

X5

Koefisien maksimal

X5000

Game risiko

Ora

Kaya sing sampeyan ngerteni, kahanan lan karakteristik buku apptatus aztec cukup duwe bathi. Pramila akeh pangguna sing seneng karo slot iki.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar