Review kasino BitStarz 2022

Founded in 2013, BitStarz Casino, dikelola dening Direx NV, nyoba kanggo berkembang komprehensif kanggo ndhukung tren modern ing lapangan gambling lan tekan pirsawan luwih gedhe. Pramila dina iki situs kasebut bisa digunakake ing platform SoftSwiss, amarga para pemain bisa ngisi akun karo sawetara cryptocurrencies populer. Dadi, contone, ing 2017 platform dadi sing paling apik ing antarane kabeh kasino online, lan ing 2018 entuk kesempatan kanggo nominasi kanggo penghargaan gambling utama EGR Awards. Mangkono, kabeh faktor kasebut bisa nggawe layanan sing berkualitas.

Bonus:100% nganti $400
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
100% simpenan bonus nganti $ 400 + 180 Free Spin
bonus sambutan
Entuk bonus
bitstarzsite

Bonus ing kasino BitStarz

Kanggo kabeh pemain anyar, administrasi BitStarz Casino sanalika sawise registrasi accrues nomer tartamtu saka free muter . Nanging, sampeyan bisa entuk bonus miturut kahanan ing ngisor iki:

  • Kabeh dana bonus kudu wagered karo multiplier cocok sadurunge mundur;
  • Kamenangan maksimum bisa saka muter iki ora luwih saka 100 euro (2 mBTC).

Akibaté, wiwitan bisa Count ing sawetara bonus menarik, kang accrued ing pisanan 4 celengan. Kanggo wager mau, sampeyan kudu wager X40, sing, jumlah total kudu gulung 40 kaping ing sembarang slot . Bonus kasebut dhewe ngidini sampeyan nampa bonus 100%, yen sampeyan ngisi akun kanthi 1 BTC, sampeyan bakal nampa 2 BTC minangka asil.

Ana uga bonus eksklusif, sing diwiwiti saka 150 mBTC. Iku kalebu bonus tambah nganti 125%, 100 free muter lan kesempatan kanggo dadi anggota saka klub VIP, uga nggawe taruhan bonus Unlimited.

Welcome hadiah kanggo newbies ing papat celengan pisanan

Nomer isi ulang Jumlah bonus Katrangan
siji 100% nganti $ 100 / 1BTC + 100 muter Free muter bisa ngginakaken ing Bomanji, woh Zen, Wolf Gold. Pisanan 20 muter aken 23 jam sawise simpenan, liyane ing 9 dina.
2 50% nganti $ 100 utawa BTC Langsung aken menyang akun utama ing wangun dhuwit bonus.
3 50% nganti $200 Aktifake mung sawise loro bonus sadurungé diaktifake.
4 100% nganti $ 100 utawa 1 BTC Uga diaktifake sawise nggunakake bonus sadurungé.

Program bonus

Saliyane hadiah sambutan, nawakake BitStarz casino sawetara tawaran menarik liyane. Sampeyan bisa kenal karo wong-wong mau ing sumber resmi, kanggo iki sampeyan mung kudu pindhah menyang bagean sing cocog. Contone, bonus ing ngisor iki diwenehi:

  • Promosi – ing kasino online, gamblers bakal nemokake ora mung tawaran sambutan, nanging uga acara liyane menarik. Dadi, contone, administrasi sumber muter tiket kanggo loro kanggo Las Vegas.
  • A ulang bonus 50% – kanggo nampa, sampeyan kudu nggawe simpenan kanggo jumlah tartamtu lan wager karo multiplier cocok.
  • Free muter – njupuk saka 20 kanggo 200 free muter gumantung ing jumlah simpenan. Ing kasus iki, sampeyan kudu nggunakake muter ing 24 jam sawise padha aken, digunakake mung bakal dibatalake.
  • Bonus VIP – ing Kamis ana gambar bonus 50% kanggo replenishment nganti 0,22 BTC. Ing wektu sing padha, simpenan maksimum bisa 0,44 BTC, taruhan maksimum 1 mBTC saben muter, lan multiplier x40.
  • Bitstarz Welcome Freeroll – Kabeh pemain casino anyar bisa njupuk bagéyan ing turnamen unik. Wiwitan sing njupuk Panggonan ana ing 10:00, lan leaderboard bakal kawangun ana sabanjuré. Total dana hadiah yaiku 1,000 euro.
  • Slot Wars – panyiapan gambling nyoba kanggo ajeg terus turnamen slot paling, prabédan utama kang hadiah blumbang gedhe. Undian turnamen ditindakake saben minggu, diwiwiti dina Minggu. Pemenang entuk hadiah 1,500 euro.
  • Tabel Wars – kanggo wong-wong sing tresna game table utawa casino urip, ana turnamen khusus ing sumber Bitstar resmi karo pa blumbang pa 10.000 euro.
  • Kode Promo – ing sawetara sumber tematik sampeyan bisa nemokake kombinasi unik saka kode sing ngijini sampeyan kanggo njaluk ekstra muter .

bitstarzpromo

Kajaba iku, casino online wis dikembangaké program kasetyan khusus kanggo pelanggan biasa. Dadi, contone, pangguna bakal dianugerahi “Poin Comp”, sing kudu melu nggoleki tartamtu. Sawise saben rong wulan, situs kasebut ngluncurake promosi sing padha, sing kalebu 40 level.

Total hadiah blumbang tekan € 50.000, lan kanggo pemain pisanan sing liwat kabeh tingkat, tambahan € 10.000 dianugerahi. Inggih, kanggo pemain karo status VIP, ana kesempatan kanggo entuk cashback, sing ngijini sampeyan kanggo mbalekaken.

Registrasi lan verifikasi

Sampeyan bakal njupuk sethitik wektu kanggo ndhaftar ing BitStarz casino . Sawise kabeh, kanggo nggawe akun, sampeyan mung kudu ngeklik tombol sing cocog lan nemtokake data ing ngisor iki:

  • email saiki;
  • teka munggah karo sandhi kuwat;
  • pilih mata uang game lan ketik jeneng sampeyan;
  • setuju karo aturan saka klub gambling;
  • konfirmasi nggawe akun, kanggo iki sampeyan kudu tindakake link saka email.

bitstarzreg

Iku worth kasebut kanthi teliti, sinau aturan kanggo nglindhungi data pangguna lan, mesthi, tundhuk karo persetujuan iki. Uga, yen perlu, setuju karo buletin supaya tansah nampa kabar paling anyar.

Nanging, kanggo mbatalake dana saka platform, sampeyan kudu verifikasi akun sampeyan. Biasane, administrasi njaluk paspor, kaca registrasi, pernyataan bank, tagihan sarana utawa gambar saka akun pribadi instrumen pembayaran.

Versi seluler lan aplikasi kasino BitStarz

Meh sembarang mesin slot, loro kanggo dhuwit nyata lan free, kasedhiya ing tablet modern utawa smartphone. Mangkono, versi seluler saka casino ndhukung Android, iOS, Windows Mobile lan sistem operasi populer liyane.

bitstarzapk

Ing babagan fungsionalitas, versi seluler lan lengkap situs kasebut nduweni fitur sing padha lan ngidini:

  • nggawe simpenan lan mbatalake winnings;
  • muter dhuwit nyata lan free ing “demo” mode;
  • melu ing macem-macem acara promosi;
  • komunikasi karo spesialis dhukungan teknis, lsp.

Antarmuka kasebut dhewe dirancang kanthi ngelingi layar smartphone lan tablet, saengga transisi antarane versi ditindakake tanpa kesulitan. Kajaba iku, piranti lunak seluler nduweni optimasi sing apik lan loading cepet saka kaca apa wae.

Mesin slot casino

Saiki, luwih saka 3.000 mesin slot sing beda ditampilake ing situs BitStarz Casino, sing beda-beda ora mung ing desain tematik, nanging uga ing paramèter. Supaya navigasi liwat situs luwih trep, kabeh game wis dipérang gumantung ing kategori:

  • game jackpot maju sing paling sought-format hiburan kang pemain duwe kesempatan kanggo nampa payouts ageng. Nanging, kanggo iki sampeyan kudu, mesthi, kanggo nyekel luck dening buntut.
  • Tabel game – ing bagean sampeyan bisa nemokake loro game tradisional kayata roulette, poker , blackjack, uga format liyane modern saka slot game.
  • Live casino bagean paling nyenengake, kang wis aturan meh padha game biasa. Kajaba iku kene sampeyan bakal dilayani dening croupier nyata. Dealer piyambak komunikasi ing sawetara basa populer, kang mung ndadekake urutane critane game luwih gampang diakses.
  • Game BTC – mesin game kasebut bakal nampa taruhan ing bitcoins, sing mesthi bakal narik kawigaten wong sing seneng nggunakake macem-macem cryptocurrencies.

bitstarslots

Nalika sampeyan bisa ndeleng, platform BitStarz nawakake macem saka sudhut hiburan gambling kanggo sawijining pelanggan. Sing ngidini pancen saben pemain nemokake apa sing digoleki lan mung seneng-seneng.

pangembang piranti lunak

A nomer akeh gawe lunak game dituduhake ing website resmi casino. Kajaba iku, BitStarz Casino nyoba kerjasama eksklusif karo panyedhiya ndhuwur, amarga pangguna nampa mesin slot kanthi kualitas apik. Ing bagean khusus, novelties saka slot game diterbitake, ngendi sampeyan uga bisa mangerteni informasi sing luwih rinci babagan pangembang. Antarane paling populer, ing ngisor iki ngadeg metu: Amatic, EGT, BetSoft Gaming, Evolution, Netent, Microgaming lan akeh liyane.

casino urip

Bagean casino urip ditangani dening panyedhiya piranti lunak sing misuwur minangka: Asli, Vivo Gaming lan Evolution Gaming. Kene, pemain bakal bisa kanggo muter karo croupiers nyata istimewa kanggo dhuwit nyata. Sesi game disiarkan ing studio sing dilengkapi khusus, sing nambah realisme lan swasana kasenengan.

Kabeh pemain bakal weruh croupier liwat webcam lan bakal bisa kanggo komunikasi karo wong yen perlu. Kajaba iku, iku thanks kanggo game urip sing gamblers bakal bisa aran atmosfer nyata casino adhedhasar tanah-. Ing tab casino urip dhewe, game kuwi presented: blackjack, roulette, baccarat, hold’em, uga sawetara hiburan liyane.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Ing kasino cryptocurrency BitStarz, pangguna bakal nemokake akeh kaluwihan, sing mesthi ngomong babagan kualitase. Dadi, contone, ing antarane sing paling umum yaiku:

  • dhukungan kanggo 6 cryptocurrencies beda;
  • celengan lan withdrawals cukup cepet;
  • casino wis lisensi cocok;
  • kabeh promosi asli;
  • bonus promosi nampa dana hadiah gedhe banget;
  • jackpots duwe 7 simbol;
  • gamblers bisa muter free ing mode khusus;
  • tim dhukungan makaryakke mung spesialis qualified;
  • lunak seluler gampang banget kanggo nggunakake.

Nanging, sanajan ana dhaptar kaluwihan sing akeh, kaya institusi sing padha, BitStarz duwe kekurangan. Dadi, contone, entuk sawetara bonus ora bakal bisa digunakake ing kabeh negara. Inggih, lan, ing winnings tanpa replenishment akun bakal diwatesi kanggo jumlah cilik.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Kanggo menehi pelanggan layanan sing paling nyaman, BitStarz Casino mung nggunakake sistem pembayaran sing dipercaya. Antarane:

  • kertu bank: visa, MasterCard;
  • dompet elektronik; Webmoney, QIWI, Yumoney;
  • transfer bank;
  • cryptocurrencies: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, etc.

Ing wektu sing padha, ana simpenan minimal tartamtu kanggo kabeh cara sing ditampilake, sing bisa ditemokake langsung ing situs web resmi. Nalika kacepetan pembayaran diwenehi cukup dhuwur. Dadi, contone, dana ditampa ing sistem pembayaran elektronik ing sawetara jam. Withdrawals kanggo macem-macem kertu bank bakal njupuk sethitik maneh, nanging uga diproses ing wektu paling cendhak.

Layanan dhukungan

Ing BitStarz Casino sampeyan bakal nemokake technical support kualitas banget lan responsif, kang dianggo watara jam. Kanggo ngubungi dhukungan, obrolan online ditampilake minangka cara paling cepet, uga email lan jaringan sosial kayata Twitter lan Facebook. Kajaba iku, gamblers bisa, yen perlu, nelpon hotline ing nomer telpon kasebut.

Administrasi casino dhewe ngidini mung spesialis karo pengalaman cukup kanggo bisa, kang pemain bisa verifikasi kanggo awake dhewe. Kajaba iku, Staff uga versed ing kabeh aspèk gambling situs. Lan, yen kabeh pancen bener, mula layanan ing situs iki ana ing tingkat sing cukup dhuwur.

Basa

Supaya game dadi nyaman sabisa, situs resmi wis diterjemahake menyang sawetara basa populer. Dadi, contone, sampeyan bisa nggunakake Inggris, Russian, Swedish, Cina lan versi liyane, kang kudu cukup kanggo game normal.

mata uang

Cryptocurrency casino BitStarz ndhukung nomer akeh mata uang game, ing antarane sampeyan bisa ndeleng: dolar Australia lan Kanada, yuan Cina, euro, krone Norwegian, zloty Polandia, dolars Russian, Krona Swedia, dolar AS, bitcoin, litecoin, dodgecoin, ethereum.

Lisensi

BitStarz Casino dilakokno dening Direx NV lan dilisensi dening Regulator Gaming Curacao ing nomer 8048 / JAZ2014-012. Anane lisensi sing sah pisanan kabeh ujar manawa situs kasebut bisa digunakake kanthi sah lan bisa dipercaya. Dadi, contone, ing kaca resmi klub sampeyan mung bisa nemokake piranti sing disertifikasi sing wis diuji dening panguwasa sing relevan.

Paramèter dhasar saka kasino BitStarz

sumber resmi https://www.bitstarz.com/
Lisensi Curacao, No.. 8048 / JAZ2014-012.
Taun madegé 2014
juragan Direkx NV
Simpenan / mundur total EcoPayz, Maestro, MasterCard, Neteller, Paysafe Card, Visa, , QIWI, UnionPay, Transfer Bank Online, Skrill, Bitcoin, Dhuwit Yandex, Litecoin, Dogecoin, Cubits, Comepay, Evroset, Ethereum
simpenan minimal Saka €10
Versi seluler Ndhukung sistem operasi Android lan iOS, kemampuan sing padha.
Nyokong Email, chatting, bagean FAQ
Jinis game game Wts, jackpot maju, game table, game urip.
mata uang Dolar Australia, dolar Kanada, yuan Cina, Euro, Krone Norwegia, zloty Polandia, dolar Rusian, Krona Swedia, dolar AS, bitcoin, litecoin, dodgecoin, ethereum.
Basa Inggris, Rusia, Swedia, Cina, lsp.
hadiah sambutan Kanggo pemain anyar simpenan bonus + free muter .
Kaluwihan Dhukungan kanggo cryptocurrencies populer, jackpots ageng, turnamen pancet, payouts cepet, etc.
Registrasi Isi kuesioner kanthi informasi pribadhi lan konfirmasi e-mail.
Verifikasi Nyedhiyakake dokumen tartamtu kanggo verifikasi identitas.
panyedhiya piranti lunak Amatic, SoftSwiss, Ezugi, EGT, Pocketdice, Asia Gaming, Booming Games, Belatra, BetSoft Gaming, Endorphina, Evolution, GameArt, Habanero, iSoftBet, Netent, Microgaming, Play’n Go, Pragmatic Play, Thunderkick, NextGen Gaming, Yggdrasil.

FAQ

Aku pengin nggawe akun ing BitStarz Casino . Carane nindakake?
Kanggo ndhaftar ing kasino online, sampeyan kudu ngeklik tombol “Register” ijo lan ketik kabeh data sing dibutuhake. Sawise iku, sampeyan kudu ngonfirmasi email kanthi ngeklik link saka surat kasebut. Sanalika sampeyan nindakake iki, sampeyan bisa langsung mlebu menyang sumber daya.
Iku bisa kanggo muter ing casino mung kanggo cryptocurrency?
Sumber Bitstarz resmi nampa ora mung bitcoins, ethereum, litecoins lan cryptocurrencies liyane. Ing kene sampeyan uga bisa nemokake mata uang standar, contone, rubel, euro lan dolar. Sampeyan uga bisa nggunakake dolar Kanada lan Australia, yen Jepang lan dolar Selandia Baru.
Iku bisa kanggo ijol-ijolan itungan ing casino?
Kabeh pangguna, tanpa pangecualian, bisa ngganti mata uang sing dibutuhake. Ing kasus iki, tarif bakal gumantung ing bank dhewe lan kahanan ing donya. Komisi bakal ora kasedhiya utawa minimal.
Kepiye entuk bonus ora simpenan ing Bitstarz?
pamula Casino bisa Count ing hadiah khusus ing wangun 25 free muter ora simpenan bonus. Kanggo entuk, sampeyan kudu ndhaptar lan pindhah menyang bagean penawaran khusus, banjur pilih tab sing cocog.
Apa kabeh slot ndhukung cryptocurrency?
Meh kabeh game sing ditampilake ing platform bisa diluncurake nggunakake macem-macem cryptocurrencies. Sampeyan bisa nemokake kahanan sing luwih tepat langsung ing game kasebut.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar