Bewitched

Kanggo penyayang kabeh sing ana gandhengane karo sihir, isoftBet ngenalake mesin slot sing disegerake babagan tukang sihir, tukang sihir lan sihir. Beda karo bonus asli lan akeh fungsi. Menang ing slot bisa tekan 2000 taruhan saka kombinasi biasa. Ana jackpot progresif kanthi penghargaan sing luwih migunani ing kene.

Katrangan Mesin Slot

Ana 5 drum, 3 larik nganggo simbol lan 15 garis pembayaran tetep ing slot sing bewitched. Volatility diadegaké ing tingkat sing sithik, lan persentase bali – Ndhuwur rata-rata. Winnings ditanggepi ing bentuk multipliers. Kabeh setelan mesin diklumpukake ing meja:

Parameter

Artine

Kisaran taruhan

0.01 – 150 dhuwit recehan

Pembayaran maksimal

2000 taruhan

Ukuran mesin

5 * 3

Garis Pembayaran

1 – 15

Volatilitas

Kurang

Persentase bali

95.35%

Bonus

Frispins, Game Resiko, Game Bonus

Multiplier

2 – 2,000

Fungsionalitas game

Ing sisih ngisor mesin slot bewitched minangka panel kontrol. Kasedhiya sawetara tombol kanthi macem-macem fungsi:

  1. Mbayar. Mbukak tabel pembayaran lan informasi babagan bonus.
  2. Bet / baris taruhan. Setelan Stavka.
  3. SPIN Otomatis. Kalebu setelan mode otomatis.
  4. Spin. Mbukak babak siji.
  5. Bet max. Nyetel tingkat maksimal.
  6. Garis. Setelan baris.
  7. Gamble. Ngaktifake game risiko (mung sawise gulungan sukses).
  8. Dhaptar. Jendhela kanthi setelan.

Fungsionalitas ing Bewitched minangka standar lan menehi kabeh sing dibutuhake kanggo game sing nyaman. Uga, ing panel ana window windows. Dheweke nuduhake kahanan imbangan, tarif saka tingkat (umum lan linear) lan winnings sing tiba.

Babak Bonus ing Bewitched

Otomatis bewitched dilalekake kanthi game bonus, frispins lan fungsi saka winnings. Kabeh tambahan kasebut mbantu nampa hadiah awis. Kajaba iku, nilai-nilai kasebut bisa luwih dhuwur tinimbang ing boots boots sing sederhana.

Game ing Resiko

Fungsi sing nggedhekake winnings. Diuripake dening tombol «Gamble» Sawise babak menang. Kertu tertutup ditampilake ing tengah. Pamuter diundang kanggo ngira-ngira warna.

Hasil sukses – Tandha kontribusi (kasedhiya nganti 5 menang). Yen kertu ternyata warna beda, mula Bahan Burns, lan slot bali menyang negara sing biasa.

Rotasi gratis

Bonus ing bewitched diaktifake liwat nyebar. Pungkasan 2 – 5 karakter kasebut digawa saka frispins 2 nganti 5. Sadurunge miwiti, Pertempuran Witches wiwit. Pamuter diundang njupuk salah sawijining pihak. Yen sorceress sing dipilih, mula nomer frispins lan multiplier saka lemari kaping pirang-pirang (nganti 6 – 15 babak lan 10 – 1000 taruhan).

Backs gratis dimainake kanthi otomatis. Kabeh winnings ing dheweke mundhak kaping pindho. Frespins tambahan saka straprs anyar ditanggepi.

Sampeyan bisa muter mesin slot isooftbet ing online kasino Ladbrokes.

Game Bonus

Diuripake saka 3 kombinasi – 5 Merlinov. Drum diganti lokasi game anyar ing ngendi para tuntunan kasebut melu persiapan potion sihir. Botol multi -cored diselehake ing ngisor iki.

Pamuter dijaluk klik ing Elixir. Knocker Merlin lan nyiapake potion. Ing pungkasan, Getak Moneter utawa Frispins ditanggepi. Sampeyan uga bisa entuk jackpot progresif sing dibangun ing slot sing bewitched.

Cara Muter

Nalika bedhil serang-bewitched diuripake, pamuter diundang kanthi salah siji saka loro tukang sihir. Pilihan kasebut langsung mengaruhi bonus kanthi frispins ing ngendi perang kasebut ditindakake, lan sisih sing menang nggawa penghargaan tambahan.

Sawise layar, drum lan kabeh tombol kontrol katon ing layar. Ing wiwitan, kita nawakake kanggo ngatur ukuran tarif (saka 0.01 nganti 150 dhuwit recehan) lan jumlah garis aktif (saka 1 nganti 15). Fokus ing simpenan lan strategi game pilihan.

Ana bewitched lan setelan tambahan sing mbukak liwat tombol «Dhaptar». Sanalika sampeyan ngatasi dheweke, miwiti drum kanthi tombol utawa ruang tengah. Saiki tetep mung kanggo ndeleng koleksi kombinasi lan winnings.

Simbol Mesin Slot Bewitched

Slot duwe 10 karakter kanthi gambar unik. Kabeh diwenehake karo penghargaan dhewe, lan sawetara fungsi bonus sing ditampa. Ayo kenalan karo luwih rinci:

  • J / q – Karakter kurang-lowfid karo multiplier x5 / x10 / x50;
  • K / a – Multiparan kontribusi nganti 10/25/100 kaping;
  • Kodok – nggawa winnings ing 3/30/150/500 taruhan;
  • Penyihir – Nduwe multipliers x4 / x50 / x250 / x750;
  • Omah penyihir – Symbol sing arang banget karo penghargaan ing taruhan 5/50/500/1000;
  • Penyihir ing kupluk biru – Scatter karo multipliers X2 / x50 / x100 / x200 (dibayar ing posisi apa wae) lan frisis 2/3/4/5;
  • Owl – Wild karo multiplikasi X10 / X25 / x100 / x1000 / x1000 lan fungsi ngganti kabeh karakter standar;
  • Merlin – Bonus, ngaktifake game bonus.

Kombinasi Hadiah diklumpukake garis mbayar. Bisa kalebu 2 (3) – 5 gambar. Winnings dianugerahi tarif linear.

Mesin slot rtp

Bewitched nampa bali sing apik karo isoftbet kanthi nilai 95.35%. Koefisien RTP iki ngidini sampeyan metu kanthi kemungkinan kemungkinan. Kita nyathet volatilitas slot. Iku signifikan nyuda risiko lan nambah kemungkinan menang combo sing menang. Lan yen sampeyan ngenteni inklusi bonus, banjur sampeyan bisa nyuwek jackpot gedhe ing pirang-pirang ewu taruhan.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar