Review saka casino All Slots 2022

All Slots casino wis operasi wiwit 2002 ing manajemen Digimedia Ltd.. Sajrone kabeh wektu iki, platform gambling wis ditampa nomer akeh umpan balik positif saka gamblers saka sak donya lan cooperates istimewa karo pangembang software populer. Kauntungan utama situs kasebut kalebu program kesetiaan sing cukup loman lan linuwih sing ora bisa dipercaya. Klub gambling didaftar ing Kapuloan Malta, ing ngendi dheweke entuk lisensi sing cocog. Kajaba iku, sumber ngalami audit taunan dening organisasi audit eCOGRA, supaya pemain bisa dadi manawa ing kejujuran lan transparan casino.

Bonus:100% nganti $1500
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
100% simpenan bonus nganti $ 1500
Bonus sambutan
Entuk bonus
allslotssite

All Slots casino bonus

Situs gambling nawakake tawaran banget loman kanggo pamula ing wangun 100% bonus utawa mundhakaken nganti $150. Pancen saben pemain bakal bisa kanggo njupuk kauntungan saka tawaran kuwi, nanging iki sampeyan kudu nggawe papat celengan pisanan. Kanggo melu, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

  • ndhaftar kanggo layanan;
  • replenish akun game karo jumlah $ 10 utawa liyane;
  • nampa bonus gumantung ing simpenan digawe, nanging ora luwih saka $ 500;
  • menang maneh dana bonus karo wager x70;
  • nggawe simpenan telu liyane.

allslotspromo
Mangkono, kabeh pemain anyar duwe kesempatan kanggo nampa bonus nganti $ 1,500. Kanggo nampa promosi, sampeyan mung kudu setor dhuwit menyang akun. Nanging, ing wektu sing padha, wager x70 gedhe banget kanggo wagering.

peparingé sambutan kanggo wong anyar saka All Slots casino

Nomer isi ulang Jumlah bonus
siji 100%, nganti $200
2 25%, nganti $100
3 50%, nganti $100
4 25%, nganti $100

Program bonus

Klub game wis ngembangake sistem ganjaran sing paling loman. Thanks kanggo iki, pelanggan nampa jinis bonus ing ngisor iki:

  • Kode promosi khusus – dikirim langsung dening organisasi utawa bisa ditemokake ing macem-macem sumber tematik.
  • A bonus saka 10% wis accrued kanggo pelanggan biasa adhedhasar asil celengan digawe sak sasi. Ing kasus iki, jumlah paling gedhe saka promosi diijini ora luwih saka $450.
  • Ora simpenan bonus kanggo muter aktif – babak digawe saben minggu, jumlah bisa beda-beda saka $ 5 kanggo $ 100. Penghargaan kasebut bakal ditindakake kanthi basis individu.
  • Promosi kasedhiya ing format mingguan lan saben wulan. Sampeyan bisa entuk jumlah utawa hadiah sing cukup dhuwur. Contone, ing salah sawijining ukara kasebut, Apple iPad diundi. Lan, ing promosi disebut Golden Spy, sampeyan bisa entuk $ 80,000 mung kanggo muter.
  • Program kasetyan casino All Slots – menehi HFS saka gamblers. Kanggo saben dollar, pemain nampa 1 titik lan mboko sithik bisa nambah tingkat ing tabel HFS sakabèhé. Sampeyan bisa entuk 2 poin sawise melu ing piranti sing diiklanake. Luwih akeh poin, hadiah sing luwih eksklusif. Kabeh titik akumulasi diijolke kanggo dhuwit nyata.

Mangkono, kasino online nyedhiyakake pelanggan anyar lan biasa kanthi jumlah bonus sing cukup akeh. Nanging, kanggo mbatalake wong-wong mau, sampeyan bakal, mesthi, kudu muter karo aturan tartamtu.

Registrasi lan verifikasi

Pangguna saka meh kabeh negara ing donya bakal bisa kanggo ndhaftar ing All Slots casino platform, kajaba negara kayata: Rusia, Ukraina, Belarus. Kanggo ndhaftar, sampeyan kudu ngisi formulir sing dawa banget, nanging ing wektu sing padha prasaja, ing ngendi kanggo nunjukake:

  • negara panggonan lan jeneng panganggo;
  • email saiki lan sandhi sing kuwat;
  • tanggal lair lan jinis;
  • mata uang akun lan nomer telpon sing disenengi;
  • alamat omah.

allslotsreg
Nanging, supaya bisa miwiti mbatalake dana sing digayuh kanthi jujur ​​lan melu macem-macem turnamen, sampeyan kudu verifikasi akun sampeyan. Kaping pisanan, sampeyan kudu verifikasi email lan nomer telpon. Banjur administrasi bakal njaluk sampeyan menehi dokumen identitas (contone, paspor) lan alamat panggonan (kaca registrasi utawa tagihan sarana).

Versi seluler lan All Slots casino app

Supaya proses game ing platform malah luwih trep, administrasi casino wis dikembangaké versi seluler khusus. Thanks kanggo iki, pemain entuk fitur sing padha ing situs desktop, bisa mbukak piranti sing padha, ngisi lan mbatalake dhuwit, melu turnamen lan, mesthi, komunikasi karo dhukungan. Nanging, kudu dingerteni manawa ing versi seluler bakal ora nyenengake kanggo muter sawetara mesin slot ing wektu sing padha.
allslotsapk
Kajaba iku, casino All Slots nawakake download aplikasi kapisah sing ndhukung sistem operasi kayata IOS lan Android. Iku rampung nyalin sumber resmi, nyedhiyakake fitur sing padha lan ing wektu sing padha nduweni antarmuka sing luwih trep, lan uga nganggo lalu lintas kanthi luwih ekonomis. Sampeyan bisa ndownload aplikasi kasebut ing toko resmi piranti seluler utawa ing sumber tematik.

Mesin slot casino

All Slots Casino kerjo bareng karo perusahaan populer kayata Microgaming, thanks kanggo platform nawakake game kualitas apik banget lan uga-dipikir metu. Saliyane ing biasanipun slot game, ana sawetara variasi saka blackjack, roulette, poker , baccarat, video poker lan liyane populer gambling hiburan. Akeh game ndhukung jackpots maju. Ing wektu sing padha, umume model bisa ditindakake kanthi gratis. Dadi, miturut perusahaan verifikasi eCOGRA, kabeh game dipérang dadi kategori ing ngisor iki:

  • poker – popularitas game punika 99,31%, bagean ngandhut loro versi klasik lan piranti liyane modern;
  • slot – 95,71% ing dikarepake miturut survey pemain, ing situs sampeyan bisa nemokake nomer akeh mesin slot tema sing beda-beda ora mung ing desain, nanging uga ing pesawat fungsi beda;
  • game Papan – miturut survey, 99,13% ing dikarepake antarane tukang game. Tab ngemot nomer akeh hiburan gambling, dirancang miturut jinis game stylized.

Baccarat, blackjack lan roulette kasedhiya ing All Slots Casino ing bagean game urip. Uga, turnamen sing menarik ditindakake kanthi rutin ing situs kasebut, ing ngendi kompetisi ora mesthi ana ing format internal. Kabeh game nampa antarmuka sing wis diatur kanthi apik, akeh setelan lan, mesthi, grafis sing apik banget.

Pangembang piranti lunak

Situs gambling nyoba utamane kerja sama karo panyedhiya piranti lunak Inggris sing misuwur minangka Microgaming Systems. Dina iki, perusahaan iki pimpinan ing lapangan hiburan gambling kanggo macem-macem kasino online. Kajaba iku, perusahaan wis operasi wiwit 1996 lan sak iki wis gained reputasi impeccable banget, lan uga njamin pelanggan game padha lan aman. Sawise pirang-pirang taun kerja, Microgaming nggawe luwih saka 600 slot game sing beda. Kang nampa ora mung plot menarik, desain grafis banget nyata, nanging uga pesawat enviable fitur migunani. Nalika thanks kanggo piranti lunak khusus saka sumber daya, fungsi wis ngembangaken.

casino urip

bagean casino urip makaryakke ing platform pangembang software Evolution Gaming. Kene gamblers bakal bisa kanggo muter karo croupiers nyata kanggo dhuwit nyata ing game kayata poker , blackjack, roulette lan sawetara hiburan gambling liyane. Akèh-akèhé teka ing pirang-pirang format. Saliyane model klasik biasanipun, sampeyan bisa nemokake game pancen langka ing situs web All Slots . Contone, “urip” format roulette kanggo loro bal.

Kaluwihan lan cacat saka casino

Sadurunge miwiti muter kanggo dhuwit nyata, sampeyan kudu njupuk dipikir nyedhaki ing kekiyatan lan kelemahane casino. Thanks kanggo iki, sampeyan bakal ngerti persis apa sing bakal diarepake saka sumber gambling, uga supaya wektu sing ora nyenengake ing mangsa ngarep. Kaluwihan:

  • lisensi diverifikasi saka pengatur gambling dipercaya;
  • kerjasama karo perusahaan audit independen;
  • situs kasebut ngemot piranti lunak khusus sing dilisensi;
  • pilihan akeh nawakake bonus lan program kasetyan ekstensif;
  • akèh hiburan game kualitas dhuwur lan padhang;
  • nawakake VIP khusus lan versi seluler.

Cacat All Slots casino kalebu Larangan saka platform ing sawetara negara, nggunakake piranti lunak istimewa saka siji panyedhiya lan kemampuan kanggo muter ing mode free mung sawise Pendhaftaran.

Banking, simpenan lan cara penarikan

Sampeyan bisa replenish akun casino nggunakake macem-macem sistem pembayaran populer, thanks kanggo kang administrasi nyoba kanggo nggawe proses game minangka trep sabisa. Contone, pilihan ing ngisor iki kasedhiya:

  • kertu bank: Visa lan MasterCard;
  • sistem pembayaran elektronik: Skrill, Netteler, Paysafecard, Webmoney;
  • transfer bank langsung.

allslotsbanking
Sampeyan bisa mbatalake dana sing ditampa kanthi cara sing padha, nanging dana kasebut bakal dikreditake luwih suwe. Umumé, cara depositing lan mbatalake dana bakal gumantung ing negara ngendi pemain urip, supaya dhaptar cara kasedhiya bisa beda-beda rada. Ing kasus iki, sampeyan bisa ndeleng informasi paling anyar langsung ing website resmi All Slots casino . Lan, aja lali yen sampeyan kudu ngenali dhewe supaya bisa mbatalake dhuwit saka akun sampeyan. Prosedur verifikasi dhewe diterangake kanthi luwih rinci ing bagean sadurunge.

Layanan dhukungan

Kanggo sing seneng gambling hiburan ing wektu nyata, All Slots situs casino menehi support technical babak-the-jam. Karyawan institusi mbantu pelanggan nemokake jawaban kanggo pitakonan apa wae sing ana hubungane karo proses game utawa operasi klub judi kasebut. Operator sing mumpuni kanthi cepet nanggapi panjaluk lan menehi saran marang pangguna sawayah-wayah yen ana kahanan sing angel. Dadi, gamblers bakal bisa ngubungi dhukungan nggunakake cara ing ngisor iki:

  • Obrolan online – kanggo ngaktifake pilihan, sampeyan mung kudu ndhaptar lan, kanthi mangkono, mlebu menyang sumber resmi.
  • Telpon gratis menyang nomer telpon – gumantung saka wilayah lan papan panggonan klien, dheweke bakal bisa milih cara komunikasi sing nyata.
  • Sawetara alamat e-mail – kanggo telpon liyane voluminous.

Saliyane layanan dhukungan teknis, sumber game wis ngembangake bagean sing kapisah ing ngendi sampeyan bisa nemokake jawaban kanggo pitakonan sing paling populer. Mulane sadurunge ngubungi spesialis, sampeyan kudu nggoleki FAQ, lan mung yen sampeyan ora nemokake jawaban sing sampeyan butuhake, banjur tulisake banding kanggo ndhukung.

Basa

Ing wayahe, sumber resmi All Slots ndhukung sawetara versi basa populer. Dadi, contone, pemain bakal bisa nggunakake: Inggris, Canadian, New Zealand, Prancis utawa Swedia. Sing kudu cukup kanggo game sing nyaman lan dipercaya.

mata uang

Pangguna saka sumber gambling bakal bisa nggunakake euro, dolar AS, pound sterling, dollar Canadian lan sawetara duit liyane minangka itungan game. Dhaptar sing luwih rinci bisa ditemokake ing situs web resmi.

Lisensi

Sing nduweni All Slots Casino punika Jackpot Factory Group Casinos. Institusi kasebut wiwit kerja ing 2002 (luwih saka 20 taun kepungkur). Kabar apik yaiku situs kasebut beroperasi kanthi lisensi Malta, sing nuduhake transparansi lan, mesthi, linuwih. Nanging, kanggo Israel, Afrika Kidul, Great Britain, Turkey, Singapore lan sawetara negara liyane, panyiapan gambling ora kasedhiya. Nanging, pemain saka Walanda bakal bisa muter ing platform tanpa masalah.

Paramèter utama casino All Slots

sumber resmi https://www.allslotscasino.com/
Lisensi Malta
Taun madegé 2002
juragan Digimedia Ltd
Simpenan / mundur total Visa, MasterCard, Skrill, Netteler, Paysafecard, Webmoney lan transfer bank langsung.
simpenan minimal Saka $10
Versi seluler Dikembangake kanggo sistem operasi Android lan iOS, nyedhiyakake fungsionalitas lengkap situs web resmi.
Nyokong Dianggo sak jam, consulting klien ing chatting online, dening e-mail lan nomer telpon.
Jinis game Piranti lunak sing dilisensi eksklusif, verifikasi dening auditor independen, pilihan hiburan sing akeh, sistem simpenan populer, lsp.
mata uang Euro, dolar AS, pound sterling, dolar Kanada lan sawetara mata uang liyane.
Basa Inggris, Kanada, Selandia Anyar, Prancis, Swedia.
hadiah sambutan Kanggo registrasi, gamblers bisa nampa tawaran banget loman ing wangun simpenan bonus lan nomer tartamtu saka free muter .
Kaluwihan Antarmuka sing warni, macem-macem hiburan, turnamen biasa, lsp.
Registrasi Isi formulir registrasi kanthi informasi pribadhi, konfirmasi e-mail lan nomer telpon.
Verifikasi Kanggo ngenali akun, sampeyan kudu nyedhiyani administrasi casino All Slots karo sawetara dokumen cocog.
panyedhiya piranti lunak Microgaming, Evolution Gaming.

FAQ

Dokumen apa sing kudu diwenehake kanggo verifikasi akun?
Verifikasi minangka panyedhiya dokumen identitas. Iki bisa dadi paspor, kaca kanthi ijin panggonan, foto kertu plastik, gambar akun pribadi saka piranti pembayaran, utawa mriksa tagihan sarana. Dhaptar dokumen dijaluk dening administrasi murni individu.
Bonus lan syarat wagering
Sepisanan, kanggo nampa bonus saka All Slots casino, sampeyan kudu nggawe simpenan, ndhaftar utawa njupuk bagéyan ing promosi sembarang. Banjur dana bonus menang maneh kanggo wektu tartamtu kanthi wager x70. Kapindho, ana watesan tartamtu kanggo taruhan, sing sampeyan bisa ngerteni langsung ing sumber resmi.
Bisa muter free ing casino?
Kanggo entuk kesempatan kanggo muter gratis, sampeyan kudu ndhaptar ing platform kasebut. Banjur pilih mode “demo” lan nikmati urutane critane game.
Apa All Slots Casino Mobile Friendly?
Ya, situs gambling wis ngembangake versi seluler sing diadaptasi sing nduweni fungsi sing padha. Kanggo nggunakake, sampeyan mung kudu pindhah menyang situs web casino liwat browser apa wae utawa download aplikasi khusus.
Apa wektu mundur total casino?
Wektu penarikan bakal gumantung ing instrumen pambayaran kasebut. Dadi, contone, kanggo dompet elektronik, istilah kasebut cendhak lan mung 1-2 dina, lan kanggo kertu bank, pembayaran digawe rada suwe.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar