4 Horsemen

Salah sawijining slot game sing paling populer saka pangembang spinomenal yaiku 4 jaranan. Iki minangka mesin slot virtual sing apik sing bakal ngirim pamuter langsung menyang jaman ksatria. Dheweke kudu nyekseni acara sejarah sing menarik lan njupuk bagean langsung ing pangembangan.

Game kasebut nduweni desain visual sing nyenengake, kanthi apik mekanika lan antarmuka sing jelas kanggo ngatur kabeh fungsi. Mesin kasebut dikenalake ing taun 2021 lan dadi salah sawijining favorit ing kasino online. Iki amarga luwih akeh kanthi desain sing ora biasa lan umum game. 4 jaranan – Cara sing apik kanggo duwe wektu sing apik lan entuk akeh emosi positif lan nyenengake saka iku.

Spinomenal

Sampeyan bisa muter mesin slot spinomenal casino online 1win aviator.

Katrangan Mesin Slot

4 jaranan – Slot drum, ing endi cara rotasi simbol sing beda banget beda, mula kenapa mesin dadi luwih menarik. Pemain kudu nyekseni acara kaping Knightly kaping. Njupuk bagean ing pambentukan crita sing apik banget sing nyebabake bingung.

Ing desain, pangembang ditrapake nada sing peteng kanggo nggawe suasana sing paling nyaman kanggo game kasebut. Ana 5 drum ing wilayah utama layar. Drum pisanan lan pungkasan ngemot telung sel kanthi simbol. 2, 3 lan 4th Drums – 4 sel. Ing total, 18 pilihan dipikolehi. Saliyane karakter standar, tambah akeh, nilai gedhe, sacara berkala. Ing ngisor ngisor layar, kontrol utama ing bentuk tombol sing ana ing sangisore drum «Tawaran +, -», «Info», panah lan tombol rotasi «Otomatis».

Fungsionalitas game

Kaya sing wis kasebut sadurunge, iki minangka mesin slot klasik, sing duwe fungsi standar kanthi jumlah sing diganti karakter ing drum. Game kasebut ditindakake kanthi standar, tingkat kasebut dipilih, pangguna diwiwiti rotasi lan ngarepake kebetulan ing garis menang.

Mesin kasebut duwe fungsi:

  • Sajrone dolanan kasebut, slot menehi bonus, mega-simbol, frispins lan hadiah instan;
  • menehi faktor gedhe, sing ndadékaké menang sing signifikan;
  • Gunggunge, mesin duwe 30 garis sing menang;
  • Tingkat paling murah yaiku saka 0.3 kanggo 300 dhuwit recehan;
  • Persentase recoil yaiku 94.5% titik.

Kanggo nggawe proses game luwih nyenengake, para pangembang ditambahake kanthi otomatis animasi, sing gumantung saka acara sing kedadeyan ing layar. Piranti kasebut duwe pilihan volatilitas lan bonus sing kurang.

Babak Bonus ing 4 jaranan

Ana bonus ing saben slot game. Iki minangka pilihan wajib, matur nuwun kanggo mesin otomatis kanthi persentase pembayaran sing kurang duwe bathi. Pengembang kanthi sengaja ngudhunake persentase pembayaran kanggo pilihan bonus, sing nggawe luwih dikarepake. Thanks kanggo, para pemain luwih asring nampa kombinasi hadiah lan kanthi biaya mbayar taruhan sing digawe.

Spinomenal

Pangembang sing dilengkapi slot paling ora 40 game bonus, berkat muter slot luwih menarik, amarga pangguna luwih asring nampa winnings sing ora dikarepke. Contone, kombinasi karakter 2×2 utawa 3×3 bisa uga ana telung drum tengah, sing kanthi otomatis bakal nyebabake pembentukan kahanan sing menang. Uga, pamuter kanthi kombinasi tartamtu nampa 10 rotasi gratis, kombinasi sing menang kanthi acak saka gambar biasa.

Cara Muter

Aturan game ing Slot 4 Horsemen ora beda karo mesin sing padha karo jeneng liya. Pamuter tumindak ing ngisor iki:

  1. Kanggo muter dhuwit, sampeyan kudu replenish akun game. Sampeyan bisa nindakake iki liwat bagean situs sing cocog ing sawetara cara.
  2. Nggunakake tombol «Stavka + /-» Milih regane taruhan pisanan kanggo miwiti game.
  3. Tombol kanthi panah kasebut ngluncurake rotasi drum.
  4. Yen simbol bonus alam bébas metu utawa garis pambayaran saka 30 bertepatan, mula pamuter dijarwakake kanthi menang. Perlu saka 2 kebetulan.
  5. Yen ora ana ketep-ragu, tikel ilang.
  6. Yen pengin, sampeyan bisa ngaktifake mode game otomatis.

Sajrone dolanan, rotasi bonus metu. Dheweke bisa digunakake langsung.

Simbol mesin slot 4 jaranan

Nalika kombinasi karo wong-wong mau wis mudhun, pangguna nambah menang utawa nampa pembayaran acak. Ngarsane pirang-pirang pilihan bonus nggawe slot iki luwih nguntungake nglawan latar mburi persentase sing kurang. Coba simbol iki:

  • Simbol Mega. Kahanan kasebut dianggep entuk manfaat nalika simbol kanthi ukuran 2×2 utawa 3×3 tiba ing drum tengah. Yen kedadeyan yen hadiah kombinasi kasebut kanthi otomatis dibentuk.
  • Wilds bumbung. Iki minangka simbol alam bébas, yen ditarik bebarengan ing drum 1st lan 5, mula isih ana telu ora bisa main maneh. Kombinasi sing menang dibentuk.
  • Simbol bonus. Iki minangka menang instan sing dijamin. Jumlah replenishment akun gumantung saka nomer sing dituduhake ing gambar kasebut.

Karakter sing isih ana nalika bertepatan saka 3:

  • J / q – Ngganti multiplier x10 / x20 / x40;
  • K / a – Multigleer saka X15 / X30 / X60 dipasang;
  • scull – multiplier x20 / x40 / x80;
  • Ksatria Biru – Multigle X30 / X60 / X120 diinstal;
  • Knight Golden – x40 / x80 / ​​x150;
  • Liar – Ngganti kabeh simbol lan menehi multiplier x150;
  • Free spins – Rotasi gratis.

Mesin slot rtp

Mesin slot 4 jaranan duwe persentase sing rada cilik, mung 94.5%, nanging iki dudu kritis. Para pangembang nambah akeh kasus bonus kanggo game kasebut, amarga ana slot kasebut wis cukup mupangati. Pramila dheweke entuk popularitas sing dhuwur lan mlebu ing ndhuwur sing paling apik.

Kajaba iku, meh kabeh karakter menehi multiplier sing sembabe kanggo nambah taruhan, sing uga kepenak banget karo kebetulan sing ora dikarepke. Koefisien maksimal yaiku 150 yen ana simbol liar ing 5 drum. Akeh pemain sing wis ngevaluasi kemungkinan kanthi otomatis lan muter mung ing. Ing kene sampeyan bisa entuk kabeh, kuciwane pisanan, lan banjur ora bisa dicethakake saka menang.

Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2023, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar