Review saka 32Red casino 2022

Panyiapan gambling iki diadegaké ing 2012 ing manajemen Kindred Group Plc. Sajrone kabeh wektu iki, situs wis nampa akeh review saka pemain saka sak ndonya lan wis dikembangaké privasi bonus cukup ekstensif. Dadi, contone, pemain bisa nyana hadiah sambutan banget loman, free muter , promosi lan TCTerms kasetyan khusus. Sumber resmi 32Red ora duwe terjemahan Rusia, nanging dianugerahi pandhu arah sing gampang banget. Organisasi makaryakke ing rong lisensi resmi, nggunakake piranti lunak khusus kualitas dhuwur, menehi pilihan akeh sistem pembayaran lan support babak-the-jam. Lan, senadyan lack terjemahan Russian-basa, iki ora dadi masalah kanggo gamblers, amarga kabeh unsur diselehake cukup trep.

Bonus:200% ing simpenan + 200 FS
Dolanan android Ngundhuh ios Ngundhuh
Promo Code: WRLDCSN777
200% + 200FS
sambutan bonus
Entuk bonus
32 kasino abang

32Abang Casino Bonus

Ing Red 32 casino sampeyan bisa nemokake nomer akeh bonus lan simpenan nawakake. Contone, pemain bakal bisa Count ing hadiah sambutan, ora simpenan bonus lan promosi saben dina. Ayo goleki kanthi luwih rinci babagan tawaran sambutan sing bisa ditampa dening para pemula. Kanggo njaluk iku, gambler kudu nggawe simpenan pisanan, banjur bakal bisa kanggo 150% bonus. Promosi iki gampang banget kanggo entuk, lan simpenan minimal mung $ 0,15. Mangkono, administrasi klub nyoba nyengkuyung para klien tanpa preduli saka tingkat anggaran. Nanging, ana aturan tartamtu sing kudu sampeyan tindakake. Kaping pisanan, sampeyan bisa nampa hadiah sambutan mung kanthi simpenan saka kertu debit. Pisanan, ndhaftar, banjur entuk bonus. Bakal ditampilake ing layar kanthi kabar tartamtu. Kanggo taruhan hadiah, mesthi, sampeyan kudu tundhuk karo x50 multiplier. Sawise iku, bakal langsung menyang imbangan utama sampeyan.
32 bonus abang

Program kasetyan

Meh kabeh kasino online ora nggunakake macem-macem ora simpenan nawakake pungkasan. Nanging, 32Red gambling Situs mutusaké kanggo ninggalake wong-wong mau supaya kasurung pelanggan okehe. Ora simpenan bonus dhewe ngijini sampeyan kanggo nampa ganjaran $ 10 rampung free , thanks kanggo kang pelanggan bakal bisa kanggo nyoba metu mesin apa padha seneng. Kanggo nampa bonus iki, sampeyan ora perlu kanggo simpenan dhuwit. Akun mung digawe lan hadiah sing rada loman langsung dikreditake. Saliyane ora hadiah simpenan, 32Red Casino ajeg sarwa dumadi macem-macem promosi bonus ngendi sampeyan bisa njaluk free muter . Saben minggu ing sumber resmi sampeyan bisa ndeleng sing anyar, mung mriksa tab “Promosi” kabeh wektu. Sampeyan uga kudu dicathet yen sawise registrasi, kabeh pelanggan disambungake kanthi otomatis menyang program kasetyan lan bisa Count ing nampa rubies abang. Kanthi nglumpukake poin khusus, sampeyan bakal entuk level anyar lan nawakake luwih akeh.

32RED Casino Tataran Program kasetyan

tataran Jumlah poin sing dibutuhake kanggo mindhah TCTerms kanggo Simpen Bonus Points Hadiah ulang tahun ing rubies Penawaran khusus
gangsa seket 25 1000
salaka 1000 500 sepuluh% 2500
emas 5000 2500 20% 3000 Promo khusus
Platinum 10.000 5000 seket% 5000 Kesempatan kanggo njaluk menyang Club Rogue
Klub Rogue Miturut undhangan Ing discretion saka Manager VIP Nganti 200% 5.000 + Pilihan Bonus Eksklusif kahanan bonus apik

Sampeyan bisa nglumpukake TCTerms bonus saliyane rubies entuk ing 30 dina. Padha diijolke kanggo dhuwit nyata. Kanggo pemain sing paling aktif, undhangan menyang klub eksklusif saka manajer bisa uga teka. Keanggotaan, sing bakal mbukak akeh kesempatan anyar kanggo sampeyan:

  • hadiah ulang tahun khusus;
  • versi apik saka bonus kanggo replenishment;
  • ganjaran unik;
  • kode promo eksklusif;
  • kesempatan kanggo komunikasi karo manajer pribadi.

Mangkono, sistem kasetyan saka klub 32Red cukup ekstensif lan ngijini sampeyan kanggo nampa akeh tawaran menarik. Kanggo dadi anggota, sampeyan mung kudu muter macem-macem slot kanggo dhuwit nyata.

Carane ndhaftar lan verifikasi

Kanggo ndhaptar ing platform resmi, sampeyan kudu ngunjungi sumber kasebut dhewe. Gamblers saka negara CIS bisa nemokke masalah wis ing tataran iki, wiwit padha kudu isi metu wangun registrasi karo data pribadhi, lan casino online nglarang akses kanggo sawetara negara. Prosedur registrasi dhewe kaya ing ngisor iki:

  • ketik jeneng ngarep lan mburi;
  • masang alamat email lan tanggal lair;
  • link nomer telpon.

32 abang-registrasi
Langkah kapindho yaiku ngisi: negara, kode pos, wilayah, kutha lan alamat omah. Sawisé iku, pamuter teka munggah karo login unik lan kombinasi sandi aman, banjur nuduhake jender lan nemtokake mata uang akun. Sampeyan uga paling apik kanggo langsung ngenali akun kanthi ngirim scan / salinan dokumen menyang alamat sing ditemtokake. Yen ora, sampeyan ora bakal bisa mbatalake dhuwit kanthi jujur.

Versi seluler lan aplikasi kasino “32Red”

Sumber daya casino resmi wis dikembangaké versi khusus dicocogake kanggo macem-macem piranti seluler. Saiki pemain duwe kesempatan kanggo muter ing sembarang wektu dina ing smartphone! Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu pindhah menyang browser apa wae lan mlebu menyang situs kasebut. Sampeyan uga kudu dicathet yen fungsionalitas versi seluler rampung mbaleni situs desktop, kajaba lokasi sawetara bagean. Nanging, kanggo wong-wong sing pengin njaluk kapisah ora simpenan bonus, sampeyan bisa nginstal piranti lunak khusus ing Android utawa iOS. Cukup menyang toko resmi piranti kasebut utawa download klien saka sumber tematik. Aplikasi kasebut ditondoi kanthi operasi sing stabil, desain ringkes lan menehi kemampuan kanggo ngubungi dhukungan teknis yen ana kabutuhan.

Mesin slot casino

Ing casino online 32Red, gamblers bakal nemokake luwih saka 500 hiburan game beda, kang dipérang dadi genre tartamtu, topik utawa manufaktur. Contone, situs kasebut dipérang dadi kategori ing ngisor iki:

  • Featured – kene sampeyan bisa nemokake game populer;
  • Slot – slot game;
  • Jackpot Games – mesin slot karo jackpots;
  • Live Casino – game urip;
  • High Limit – kanggo nggawe taruhan dhuwur;
  • More Games – jinis hiburan gambling liyane.

Sembarang game sing ditampilake ing situs kasebut nampa desain grafis sing apik, fungsi sing apik, operasi sing stabil lan gamelan sing nyenengake. Umume game bisa dimainake kanthi gratis, sampeyan mung kudu ngeklik mode “demo”.
32 slot abang

Piranti lunak

Saka awal banget, 32Red Casino wis kerjo karo mung siji, nanging ing wektu sing padha perusahaan Microgaming cukup kondhang. Saiki dhaptar panyedhiya piranti lunak game wis ditambahi. Dadi, para pemain bakal bisa nemokake pangembang ing ngisor iki ing platform game:

  • NetEnt;
  • playson;
  • Game Macan Abang;
  • 1X2 Gaming lan akeh liyane.

Iku pendekatan iki sing mbantu narik kawigaten malah luwih gamblers anyar saka kabeh ndonya kanggo situs. Kaya dhaftar ageng panyedhiya tegese saiki ana luwih saka 1.400 mesin slot beda ing situs, kalebu klasik slot , video poker , roulette, maju slot lan liyane. Sampeyan uga bisa kanggo miwiti sembarang slot ing Play cepet, kanggo iki sampeyan ora perlu kanggo nginstal software utawa piranti lunak tartamtu kanthi kapisah. 32RED Casino uga menehi kesempatan kanggo muter free supaya entuk pengalaman perlu lan laku Sastranegara apa. Sawisé iku, sampeyan bisa langsung miwiti muter kanggo dhuwit nyata.

Urip Casino

A little sadurungé, kanggo kasino online, sumber game urip digawa metu istimewa dening Microgaming. Nanging, saiki organisasi kasebut bisa digunakake kanthi eksklusif karo perusahaan judi sing ana ing Asia. Mulane tim 32Red miwiti golek supplier anyar kanggo bagean casino urip lan ketemu ing wong saka pangembang populer Evolution Gaming. Evolution Gaming punika platform ageng sing develops game karo panganyang urip. Wis mbuwang akeh dhuwit kanggo piranti lunak canggih lan stream kabeh aliran game ing Full HD berkualitas tinggi. Sembarang produk sing dikembangake dening vendor iki ditondoi kanthi kontrol sing luar biasa prasaja lan urutane critane game intuisi. Iku uga worth kang lagi nyimak sing bagean karo game urip wis klebu loro produk klasik (roulette, blackjack),

Kaluwihan lan cacat saka casino

Situs gambling wis loro lisensi biso dipercoyo, kang mung duwe pengaruh positif ing ajining diri. Amarga, kanthi cara iki, pangguna nampa piranti lunak berkualitas tinggi lan pembayaran biasa. Kaluwihan:

  • nawakake bonus apik banget;
  • loro lisensi dikonfirmasi;
  • lunak kualitas lan bagean totoan olahraga;
  • kamar poker dhewe;
  • nyekeli turnamen ing rutin.

Kekurangan:

  • mung Inggris bakal bisa nampa hadiah ora simpenan;
  • aplikasi watesan wilayah sing ketat;
  • ora ana terjemahan basa Rusia lan mata uang sing cocog.

Antarane kekurangan sing jelas yaiku ora bisa main kanggo pangguna sing ana ing negara CIS lan kekurangan basa Rusia. Nanging, sanajan kekurangan kasebut, kanggo pemain saka negara liya, kasino 32Red bisa dadi platform sing apik kanggo wektu luang lan kesempatan kanggo entuk dhuwit.

Banking, replenishment lan penarikan dana

Panyiapan gambling nampa euro, dolar, pound lan sawetara Unit babakan dhuwit liyane. Pengisian ulang lan penarikan akun digawe nggunakake platform populer, sing njamin linuwih data klien:

  • kertu debit Maestro, Visa, Visa Electron, Master Card;
  • sistem elektronik PayPal, NETeller, EcoCard, EntroPay, PaySafe, Ukash;
  • transfer bank langsung.

Watesan tartamtu bakal gumantung ing cara milih dening pamuter lan sawetara kahanan tambahan. Sawetara sistem pembayaran ora kasedhiya ing sawetara negara. Komisi bisa ditarik sacara eksklusif dening sistem transfer.

Layanan dhukungan

Kaping pisanan, layanan pelanggan diwujudake ing kesiapan institusi kanggo mangsuli pitakon sing dibutuhake lan, mesthi, resolusi sabanjure. 32Red casino wis layanan support rodo responsif, supaya paling kamungkinan kabeh pemain bakal nemokake jawaban kanggo pitakonan sing. Sampeyan bisa ngubungi dhukungan kanggo bantuan ing sembarang wektu trep ing format 24/7. Kanggo iki, casino nyedhiyakake obrolan internal khusus, alamat email lan nomer telpon panas (Kanada, Inggris, Jepang, Jerman, Holland lan Australia bisa nelpon kanthi gratis), uga kemampuan kanggo nelpon liwat Skype. . Kajaba iku, panjalukan dikirim liwat surat biasa utawa fax. Layanan dhukungan mbantu ora mung kanggo ngatasi macem-macem masalah, njawab pitakonan tartamtu, nanging uga nampa saran kanggo nambah operasi saka casino dhewe.

Basa apa

Supaya pemain bisa nggunakake platform kanthi nyaman, administrasi wis nerjemahake menyang sawetara format basa. Dadi, contone, sampeyan bisa ngalih menyang: Inggris, Italia, Cina, Jerman, Prancis utawa versi Jepang.

Mata uang apa sing ditampa

Panyiapan gambling nyoba nyukupi kabutuhan para pemain, mula sumber resmi duwe pilihan mata uang sing cukup akeh. Antarane: dolar Australia, dolar AS, euro, dolar Kanada, pound Inggris, yen Jepang lan franc Swiss.

Lisensi

Klub online nampa loro lisensi sing wis diverifikasi bebarengan, sing nuduhake kejujuran lan linuwih saka institusi kasebut. Mangkono, gamblers bisa dipercaya organisasi, amarga tumindak banget transparan. Kajaba iku, tes casino ditindakake dening organisasi independen “Ecogra” – entuk sertifikat saka komisi kasebut nyatakake 100% jaminan lan kualitas.

review umum 32Red casino

sumber resmi https://32red.com
Lisensi Gibraltar, Inggris
Taun madegé 2002
juragan Kindred Group Plc
Simpenan / mundur total Visa, Visa Debit, Paypal, Paysafercard, Skrill, lsp.
simpenan minimal saka $1
versi seluler Android lan iOS
nyokong hotline, email, manggon chatting, mail biasa, fax
Jinis game game populer, slot , jackpot, game urip, totoan dhuwur, hiburan liyane.
mata uang USD, EUR, NOK, SEK, CAD
Basa Inggris, Italia, Cina, Jerman, Prancis lan Jepang.
Negara sing diwatesi Australia, Austria, Albania, Aljazair, Bahama, Belgia, Bulgaria, Botswana, Brazil, Guinea-Bissau, Hong Kong, Greenland, Yunani, Guam, Denmark, Filipina, Republik Ceko, Swiss, Ekuador, Galapagos, Eritrea, Estonia, Ethiopia, Korea Lor, Prancis Metropolitan, lsp.
hadiah sambutan bonus kanggo replenishing akun lan kesempatan kanggo njaluk free muter .
Kaluwihan loro lisensi, program kasetyan ekstensif, lunak kualitas, kamar poker dhewe, etc.
Registrasi ngisi kuesioner cilik kanthi informasi pribadhi lan konfirmasi surat.
Verifikasi nyedhiyakake dokumen sing dibutuhake (paspor, SIM, tagihan sarana utawa statement bank.
panyedhiya piranti lunak Microgaming, NetEnt, Evolution Gaming, Rabcat, Big Time Gaming, SG Digital, Gila Tooth Studio.

FAQ

Dokumen apa sing kudu dakwenehake kanggo verifikasi akun?
Kanggo ngenali akun ing casino 32 situs web Red, sampeyan kudu nyedhiyani administrasi karo dhaptar dokumen tartamtu. Iki bisa dadi kertu identitas (paspor utawa SIM), tagihan sarana, utawa statement bank.
Bonus lan syarat wagering
Kaya ing institusi sing padha, kasino online nyedhiyakake syarat tartamtu sing ditrapake kanggo bonus lan taruhan. Dadi, contone, ana watesan tartamtu kanggo nang maksimum lan minimal, lan multiplier cocog lan syarat sing Applied nalika wagering bonus.
Bisa muter free ing casino?
Ya, sampeyan bisa muter sembarang mesin slot free . Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ndhaptar lan pindhah menyang mode “demo” khusus.
Apa 32Red Casino Mobile Friendly?
Kasino online wis ngembangake paling gampang, nanging ing wektu sing padha, versi seluler lan piranti lunak khusus. Kanggo kasus sing sepisanan, sampeyan mung kudu pindhah menyang situs web resmi saka browser seluler, lan sing kapindho, download piranti lunak menyang piranti sampeyan.
Apa wektu mundur total casino?
Iki biasane gumantung saka cara sing dipilih. Dompet elektronik nggawe pembayaran luwih cepet. Nalika kanggo rincian bank, dhuwit bisa aken menyang akun ing sawetara dina.
Rate artikel iki
( No ratings yet )
Janet Fredrickson
Janet Fredrickson/ author of the article

Janet Fredrickson makarya suwene 2 taun ing Pin Up Casino sadurunge dadi editor koran ing 2020. Dheweke wiwit kerja minangka penulis olahraga lan reviewer kasino online profesional. Ing 2022, dheweke nggawe situs web World Casino kanggo mbukak mata para pemain menyang industri Gambling.

Apa sampeyan seneng casino? Nuduhake karo kanca-kanca:
50 Casinos paling
Komentar